XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #11 Nemai dedi: Konsolda ise Ultimate Game Pass alın. Genişletmek için tıkla... Neden? Onunla DLC falan mı geliyor?
Nemai dedi: Konsolda ise Ultimate Game Pass alın. Genişletmek için tıkla... Neden? Onunla DLC falan mı geliyor?
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #12 XboxUser dedi: Neden? Onunla DLC falan mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Hem konsolda hem PC'de oynayabilir de o yüzden.
XboxUser dedi: Neden? Onunla DLC falan mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Hem konsolda hem PC'de oynayabilir de o yüzden.
f3arles Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 69 4 Haziran 2021 #13 mburaktekin dedi: Azıcık internette gezinseydiniz bulabilirdiniz. Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com Evet var, standart sürümünü oynayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1055328 Genişletmek için tıkla... Baktım, gördüm de ancak arkadasim icime bit yenigi dusurdu teşekkür ederim.
mburaktekin dedi: Azıcık internette gezinseydiniz bulabilirdiniz. Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com Evet var, standart sürümünü oynayabilirsiniz. Eki Görüntüle 1055328 Genişletmek için tıkla... Baktım, gördüm de ancak arkadasim icime bit yenigi dusurdu teşekkür ederim.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #14 mburaktekin dedi: Hem konsolda hem PC'de oynayabilir de o yüzden. Genişletmek için tıkla... Ultimate alın demiş. Ben normal Game Pass konsolda oynuyorum o yüzden dedim.
mburaktekin dedi: Hem konsolda hem PC'de oynayabilir de o yüzden. Genişletmek için tıkla... Ultimate alın demiş. Ben normal Game Pass konsolda oynuyorum o yüzden dedim.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #15 XboxUser dedi: Neden? Onunla DLC falan mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Online oynamak için Live Gold almanız gerekiyor konsolda. Ultimate içinde Live Gold da var. O yüzden yazdım. Değişmiş de olabilir en son almanız gerekiyordu.
XboxUser dedi: Neden? Onunla DLC falan mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Online oynamak için Live Gold almanız gerekiyor konsolda. Ultimate içinde Live Gold da var. O yüzden yazdım. Değişmiş de olabilir en son almanız gerekiyordu.
webstupp Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2021 #16 Öncelikle merhaba, Bildiğim kadarıyla evet var. İstediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz. İyi oyunlar .
Öncelikle merhaba, Bildiğim kadarıyla evet var. İstediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz. İyi oyunlar .