Q QUUENYZ Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Xbox Game Pass'e bu oyunların ekleneceği hakkında duyumlar aldım. Sizce eklenir mi veya ne zaman eklenir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Başlıkta da belirttiğim gibi Xbox Game Pass'e bu oyunların ekleneceği hakkında duyumlar aldım. Sizce eklenir mi veya ne zaman eklenir?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 12 Mart 2023 #2 Bilemeyiz? Artı 0 Eksi
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 12 Mart 2023 #3 Call of Duty eklenecek büyük ihtimal ama Cyberpunk hakkında bilgim yok. Artı 0 Eksi
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2023 #4 QUUENYZ dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi Xbox Game Pass'e bu oyunların ekleneceği hakkında duyumlar aldım. Sizce eklenir mi veya ne zaman eklenir? Genişletmek için tıkla... CoD oyunları satın-alım tamamlanırsa gelir. Cyberpunk uzun bir süre gelmez. Belki de hiç gelmez. Artı 0 Eksi
QUUENYZ dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi Xbox Game Pass'e bu oyunların ekleneceği hakkında duyumlar aldım. Sizce eklenir mi veya ne zaman eklenir? Genişletmek için tıkla... CoD oyunları satın-alım tamamlanırsa gelir. Cyberpunk uzun bir süre gelmez. Belki de hiç gelmez.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #5 QUUENYZ dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi Xbox Game Pass'e bu oyunların ekleneceği hakkında duyumlar aldım. Sizce eklenir mi veya ne zaman eklenir? Genişletmek için tıkla... Call of Duty eklenecek zaten. Ama benim de Cyberpunk hakkında fikrim yok. Artı 0 Eksi
QUUENYZ dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi Xbox Game Pass'e bu oyunların ekleneceği hakkında duyumlar aldım. Sizce eklenir mi veya ne zaman eklenir? Genişletmek için tıkla... Call of Duty eklenecek zaten. Ama benim de Cyberpunk hakkında fikrim yok.