1akbulutt Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Xbox Game Pass'e GTA 5'in 8 Nisanda geleceği konuşuluyor, hatta kesinleşti. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Xbox Game Pass'e GTA 5'in 8 Nisanda geleceği konuşuluyor, hatta kesinleşti. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yiğit Korkmaz Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #2 1akbulutt dedi: Xbox Game Pass'e GTA 5'in 8 Nisanda geleceği konuşuluyor, hatta kesinleşti. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Xbox'um olmadiği için düşünemiyorum
1akbulutt dedi: Xbox Game Pass'e GTA 5'in 8 Nisanda geleceği konuşuluyor, hatta kesinleşti. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Xbox'um olmadiği için düşünemiyorum
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.928 Çözümler 245 8 Nisan 2021 #3 1akbulutt dedi: Xbox Game Pass'e GTA 5'in 8 Nisanda geleceği konuşuluyor, hatta kesinleşti. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oraya gelsin. Gelmediği yer yok. Rockstar kazanmalı ki kaliteli oyunlar çıkarmalı.
1akbulutt dedi: Xbox Game Pass'e GTA 5'in 8 Nisanda geleceği konuşuluyor, hatta kesinleşti. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oraya gelsin. Gelmediği yer yok. Rockstar kazanmalı ki kaliteli oyunlar çıkarmalı.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Nisan 2021 #4 Zaten oyun Epic'te bedava olduktan sonra çok kişinin o fiyata alacağını düşünmüyordum. Benim açımdan olağan bir durumdu.
Zaten oyun Epic'te bedava olduktan sonra çok kişinin o fiyata alacağını düşünmüyordum. Benim açımdan olağan bir durumdu.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #5 Yiğit Korkmaz dedi: Xbox'um olmadiği için düşünemiyorum Genişletmek için tıkla... PC için Pass var hocam. Onu kastediyor sanırım arkadaş.
Yiğit Korkmaz dedi: Xbox'um olmadiği için düşünemiyorum Genişletmek için tıkla... PC için Pass var hocam. Onu kastediyor sanırım arkadaş.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Nisan 2021 #6 Daha önce vardı. Sonra gitti RDR2 geldi. Yine getiriyorlar. Tuhaf.
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #7 Nonexistent dedi: PC için Pass var hocam. Onu kastediyor sanırım arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hayır Xbox Game Pass'ine geleceği söylenmişti PC tarafına değil.
Nonexistent dedi: PC için Pass var hocam. Onu kastediyor sanırım arkadaş. Genişletmek için tıkla... Hayır Xbox Game Pass'ine geleceği söylenmişti PC tarafına değil.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Nisan 2021 #8 Nonexistent dedi: PC için Pass var hocam. Onu kastediyor sanırım arkadaş. Genişletmek için tıkla... PC'ye gelmiyor. Sadece konsol ve Cloud.
Nonexistent dedi: PC için Pass var hocam. Onu kastediyor sanırım arkadaş. Genişletmek için tıkla... PC'ye gelmiyor. Sadece konsol ve Cloud.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 8 Nisan 2021 #9 Yeni nesil konsollar için GTA 5 basit bir port olmayacak diyordu bazı haberler. Gelmesi muhteşem oldu bakalım neler yapmışlar, yapacaklar.
Yeni nesil konsollar için GTA 5 basit bir port olmayacak diyordu bazı haberler. Gelmesi muhteşem oldu bakalım neler yapmışlar, yapacaklar.
SeyidFalan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #10 Nonexistent dedi: PC için Pass var hocam. Onu kastediyor sanırım arkadaş. Genişletmek için tıkla... Gamepass for PC için GTA 5 gelmeyecek. (En azından şu anlık)
Nonexistent dedi: PC için Pass var hocam. Onu kastediyor sanırım arkadaş. Genişletmek için tıkla... Gamepass for PC için GTA 5 gelmeyecek. (En azından şu anlık)