O otm Megapat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 757 Çözümler 6 4 Ağustos 2019 #1 Microsoft'un kendi sitesi üzerinden ve microsoft store üzerinden denedim. Bu katıl butonu aktif olmuyor. Ne yapmalıyım?
Microsoft'un kendi sitesi üzerinden ve microsoft store üzerinden denedim. Bu katıl butonu aktif olmuyor. Ne yapmalıyım?
BurakDamarcan Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer Antalya/Serik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2019 #2 Alttaki yazı ile bir alakası olabilir mi acaba?
O otm Megapat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 757 Çözümler 6 10 Ağustos 2019 #3 Oradaki dediğini de yaptım ama olmadı.
1cskndlgr Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2019 #4 Bende paronaya gibi oldu artık. Hangi sorun varsa ilk aklıma gelen şey Grafik Araçlarını yüklemek Windows Ayarları -> Uygulamalar -> İsteğe bağlı özellikler -> Özellik Ekle -> "Grafik Araçları"nı yükleyebilirsin. İnşallah çözülür
Bende paronaya gibi oldu artık. Hangi sorun varsa ilk aklıma gelen şey Grafik Araçlarını yüklemek Windows Ayarları -> Uygulamalar -> İsteğe bağlı özellikler -> Özellik Ekle -> "Grafik Araçları"nı yükleyebilirsin. İnşallah çözülür