Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 6 Şubat 2024 #1 Bir önceki ay Resident Evil 2 Remake gelmişti şimdi de 3 geliyor. Bana kalırsa gelen oyunlar gayet iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir önceki ay Resident Evil 2 Remake gelmişti şimdi de 3 geliyor. Bana kalırsa gelen oyunlar gayet iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.424 Çözümler 70 Yer Istanbul 6 Şubat 2024 #2 Famronty dedi: Bir önceki ay Resident Evil 2 Remake gelmişti şimdi de 3 geliyor. Bana kalırsa gelen oyunlar gayet iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FC24'e sanırım az kaldı.
Famronty dedi: Bir önceki ay Resident Evil 2 Remake gelmişti şimdi de 3 geliyor. Bana kalırsa gelen oyunlar gayet iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FC24'e sanırım az kaldı.
Rieuxx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #3 Bence büyük oyunlar için bakmamalıyız sadece. Game Pass zibilyon tane indie oyuna erişim sağlıyor. Sistemi çok güzel geliştiriyorlar ilk çıktığından beri. Buradaki bloodstained net oynanır mesela.
Bence büyük oyunlar için bakmamalıyız sadece. Game Pass zibilyon tane indie oyuna erişim sağlıyor. Sistemi çok güzel geliştiriyorlar ilk çıktığından beri. Buradaki bloodstained net oynanır mesela.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.817 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2024 #4 V. Scaletta dedi: FC24'e sanırım az kaldı. Genişletmek için tıkla... Nisan-Mayıs'tan önce gelmiyordu genelde. Bu kadar erken gelmez bence. Bloodstained'ı kısa süre ps plus'tan oynayabildim hiç fena değildi, güzel oyun. RE 3'de orjinal oyunu oynamadıysanız gayet güzel gelir.
V. Scaletta dedi: FC24'e sanırım az kaldı. Genişletmek için tıkla... Nisan-Mayıs'tan önce gelmiyordu genelde. Bu kadar erken gelmez bence. Bloodstained'ı kısa süre ps plus'tan oynayabildim hiç fena değildi, güzel oyun. RE 3'de orjinal oyunu oynamadıysanız gayet güzel gelir.
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 7 Şubat 2024 #5 Yavaş yavaş tüm Resident Evil'lar geliyor demek.
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.043 Çözümler 9 7 Şubat 2024 #6 Bloodstained merak ediyordum geldiği iyi oldu.