eheh3333 Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #11 SarışınHastası dedi: Çoğu 3-5 senelik almış kaybetse ne yazar aylık kullanan var mıydı Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl alınıyor öyle ben yapamadim
SarışınHastası dedi: Çoğu 3-5 senelik almış kaybetse ne yazar aylık kullanan var mıydı Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl alınıyor öyle ben yapamadim
Rankout Hectopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 1.051 Çözümler 1 Yer Giresun/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem askıda :) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci... 2 Mayıs 2023 #12 eheh3333 dedi: Kanka dogru diyonda 90 yaparlarsa cok musteri kaybederler trde Genişletmek için tıkla... 90 yaparlarsa net iptal ederim, evet 90 TL çok bir para değil, evet 3 paket sigara bile etmiyor ancak oyunların büyük kısmını zaten oynamıyorum ve gerçekten gereksiz pahalı olmuş olur diye düşünüyorum.
eheh3333 dedi: Kanka dogru diyonda 90 yaparlarsa cok musteri kaybederler trde Genişletmek için tıkla... 90 yaparlarsa net iptal ederim, evet 90 TL çok bir para değil, evet 3 paket sigara bile etmiyor ancak oyunların büyük kısmını zaten oynamıyorum ve gerçekten gereksiz pahalı olmuş olur diye düşünüyorum.