Kronos-M- Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 222 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #1 Steam servisi üzerinden 1 aylık EA plays aboneliği aldım, arkadaşlarımın bahsetmesi üzerine Xbox Game Pass'e baktım ve alttaki açıklamayı gördüm. Şimdi Xbox Game Pass'in içinde EA Play'de mi olacak? Bilen birisi açıklayabilir mi lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2020
Steam servisi üzerinden 1 aylık EA plays aboneliği aldım, arkadaşlarımın bahsetmesi üzerine Xbox Game Pass'e baktım ve alttaki açıklamayı gördüm. Şimdi Xbox Game Pass'in içinde EA Play'de mi olacak? Bilen birisi açıklayabilir mi lütfen?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #2 10 Aralık tarihinde eklenecek. Bence iade et ve 10 aralığı bekle.
ztKK99 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #3 Eğer Ultimate olanı alırsanız var ama düz Game Pass alırsanız yok.
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 28 Kasım 2020 #4 ztKK99 dedi: Eğer Ultimate olanı alırsanız var ama düz Game Pass alırsanız yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi yorumu değiştirin. Game pass for Pc aboneleri Ea Play'dan yararlanabilecek.
ztKK99 dedi: Eğer Ultimate olanı alırsanız var ama düz Game Pass alırsanız yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi yorumu değiştirin. Game pass for Pc aboneleri Ea Play'dan yararlanabilecek.
FatihCoskun70 Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #5 Eğer Game Pass PC ise aralık ayında EA desktop uygulaması ile Xbox'ı bağlayarak erişebilecek PC için. Konsol da ise Game Pass Ultimate alman gerek.
Eğer Game Pass PC ise aralık ayında EA desktop uygulaması ile Xbox'ı bağlayarak erişebilecek PC için. Konsol da ise Game Pass Ultimate alman gerek.
ztKK99 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #6 Mehmet Yay dedi: Yanlış bilgi yorumu değiştirin. Game pass for Pc aboneleri Ea Play'dan yararlanabilecek. Genişletmek için tıkla... Yanlış değil, bakın hatta siz de diyorsunuz "yararlanabilecek" yani daha sonra eklenecek. Arkadaş ise şimdiyi sormuş.
Mehmet Yay dedi: Yanlış bilgi yorumu değiştirin. Game pass for Pc aboneleri Ea Play'dan yararlanabilecek. Genişletmek için tıkla... Yanlış değil, bakın hatta siz de diyorsunuz "yararlanabilecek" yani daha sonra eklenecek. Arkadaş ise şimdiyi sormuş.
FatihCoskun70 Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #7 ztKK99 dedi: Yanlış değil, bakın hatta siz de diyorsunuz "yararlanabilecek" yani daha sonra eklenecek. Arkadaş ise şimdiyi sormuş. Genişletmek için tıkla... PC için daha yok EA Play, yorumuma bak anlarsın.
ztKK99 dedi: Yanlış değil, bakın hatta siz de diyorsunuz "yararlanabilecek" yani daha sonra eklenecek. Arkadaş ise şimdiyi sormuş. Genişletmek için tıkla... PC için daha yok EA Play, yorumuma bak anlarsın.
Kronos-M- Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 222 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #8 Fiyat sabit kalmaz değil mi arkadaşlar? EA tek başında 29 tl aylık.
x4vi Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 210 28 Kasım 2020 #9 Konsola geldi diye biliyorum ama pc için aralık diyorlardı.