Xbox Xbox Game Pass'tan hikayeli oyun önerisi

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşlar merhaba, Xbox Game Pass'tan oyun önerilerinizi bekliyorum. Oynamak istediğim oyun hikayeli oyun ve hikayesi güzel olan bir oyun olmalı. Sistemlik bir sorunum yok, her oyunu önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

@Famronty oyunun grafiklerine ve oynanış videosuna bir göz gezdirdim, oyun fena değil gibi gözüküyor. Oyunu listeme ekledim, sağ olasın.

Gamepass de bende oyun bulamıyorum yada oynamadığım oyun kalmadı en son A plague serisinin yeni oyununu oynamıştım

Arkadaşlar merhaba, Xbox Game Pass'tan oyun önerilerinizi bekliyorum. Oynamak istediğim oyun hikayeli oyun ve hikayesi güzel olan bir oyun olmalı. Sistemlik bir sorunum yok, her oyunu önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

The Walking Dead, Death Stranding, Mass Effect serisi, Hellblade Senuas Sacrifice, arkadaşınız varise A Way Out, kendi hikayenizi yaratmak isterseniz Mount and Blade Bannerlord.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…