Çözüldü Xbox Game Pass'te FC 25 var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Game Pass Ultimate'te FC 25 var gözüküyor ama kime sorsam yok diyor pek de anlamadım. Konsoldan oynayacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
FC24 var, 25 yok. Ücretli, satın almanız gerekiyor. Game Pass aboneliğiyle 24'ü ücretsiz oynayabiliyorsunuz ancak 25'i ücretsiz oynayamıyorsunuz. Satın almalısınız.
FC24 var, 25 yok. Ücretli, satın almanız gerekiyor. Game Pass aboneliğiyle 24'ü ücretsiz oynayabiliyorsunuz ancak 25'i ücretsiz oynayamıyorsunuz. Satın almalısınız.

Çözüm
Yok sadece EA Play'den kısa süreli deneme olarak oynayabilirsin

10saat deneme üyeliği var. 1 2 ay içinde gelir Game Pass'e.

Yeni oyun çıkmadan gelmez.

Hocam 3 senedir takip ediyorum her sene mayıs-Haziran ayında geliyor. Garanti olsun diye 2 ay dedim 1 ay içinde Game Pass'e gelir.

@Puuw1999, kesin konuşmak zor da FC 25'in satışları iyi, hemen geleceğini sanmıyorum. Ne olacağı da belli olmaz. @Mustafa Emin Ceylan, sorun çözüldü mü? Konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru var mıdır?

Hocam şu an baktım gözüküyor ama FC 25 var değil mi Game Pass'te? Deneme sürümü değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…