ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 31 Ocak 2022 #11 Hencc dedi: Hocam tüm PC oyunlarında da bulamıyorum arattığımdada extra bir şey mi yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ubisoft hesabına ekleniyor sonsuza dek ana menüde olmalı.
Hencc dedi: Hocam tüm PC oyunlarında da bulamıyorum arattığımdada extra bir şey mi yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ubisoft hesabına ekleniyor sonsuza dek ana menüde olmalı.
TMRT Megapat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 71 Çözümler 2 Yer Dir/a:h Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #12 Hencc dedi: Hocam tüm PC oyunlarında da bulamıyorum arattığımdada extra bir şey mi yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Evet, Ubisoft hesabın ile Xbox hesabını birbirine linklemelisin. Oyunu Ubisoft Connect'den indireceksiniz. Videoda anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hencc dedi: Hocam tüm PC oyunlarında da bulamıyorum arattığımdada extra bir şey mi yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Evet, Ubisoft hesabın ile Xbox hesabını birbirine linklemelisin. Oyunu Ubisoft Connect'den indireceksiniz. Videoda anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hencc Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 507 Çözümler 11 31 Ocak 2022 #13 TMRT dedi: Evet, Ubisoft hesabın ile Xbox hesabını birbirine linklemelisin. Oyunu Ubisoft Connect'den indireceksiniz. Videoda anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirmen için.
TMRT dedi: Evet, Ubisoft hesabın ile Xbox hesabını birbirine linklemelisin. Oyunu Ubisoft Connect'den indireceksiniz. Videoda anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirmen için.