S sorunlarıbitmeyen Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #1 Minecraft Game Pass aldım ama demo gibi. Ne yapacağım? Skin yok, orijinal sunuculara giremiyorum. Ve crackli oynayanlar kullandığım skini görüyor ama görmemesi lazım. Bedrock'ta falan sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2022
Minecraft Game Pass aldım ama demo gibi. Ne yapacağım? Skin yok, orijinal sunuculara giremiyorum. Ve crackli oynayanlar kullandığım skini görüyor ama görmemesi lazım. Bedrock'ta falan sıkıntı yok.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Ekim 2022 #2 Aldığınızın linkini atar mısınız hocam.
S sorunlarıbitmeyen Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #3 siriius dedi: Aldığınızın linkini atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... PreHesap - Minecraft Premium Satın Al - Ucuz Oyun - Ucuz CSGO elmas paket hocam h siriius dedi: Aldığınızın linkini atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... hocam yazarmısınız bu olayı 2 kere attım 2 3 bişey yazdılar bida yazmadılar son umut bu artık siriius dedi: Aldığınızın linkini atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... yazmayın hocam sağol yardımınız için Son düzenleme: 22 Ekim 2022
siriius dedi: Aldığınızın linkini atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... PreHesap - Minecraft Premium Satın Al - Ucuz Oyun - Ucuz CSGO elmas paket hocam h siriius dedi: Aldığınızın linkini atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... hocam yazarmısınız bu olayı 2 kere attım 2 3 bişey yazdılar bida yazmadılar son umut bu artık siriius dedi: Aldığınızın linkini atar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... yazmayın hocam sağol yardımınız için
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Ekim 2022 #4 sorunlarıbitmeyen dedi: PreHesap - Minecraft Premium Satın Al - Ucuz Oyun - Ucuz CSGO elmas paket hocam h hocam yazarmısınız bu olayı 2 kere attım 2 3 bişey yazdılar bida yazmadılar son umut bu artık yazmayın hocam sağol yardımınız için Genişletmek için tıkla... Hocam harici site olduğu için bilmiyorum maalesef. Microsoft Store'dan aldınız sandım.
sorunlarıbitmeyen dedi: PreHesap - Minecraft Premium Satın Al - Ucuz Oyun - Ucuz CSGO elmas paket hocam h hocam yazarmısınız bu olayı 2 kere attım 2 3 bişey yazdılar bida yazmadılar son umut bu artık yazmayın hocam sağol yardımınız için Genişletmek için tıkla... Hocam harici site olduğu için bilmiyorum maalesef. Microsoft Store'dan aldınız sandım.
S sorunlarıbitmeyen Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #5 siriius dedi: Hocam harici site olduğu için bilmiyorum maalesef. Microsoft Store'dan aldınız sandım. Genişletmek için tıkla... Kaderimiz bu hocam
siriius dedi: Hocam harici site olduğu için bilmiyorum maalesef. Microsoft Store'dan aldınız sandım. Genişletmek için tıkla... Kaderimiz bu hocam