C Catwoin Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 309 22 Ağustos 2023 #1 Herkese selam arkadaşlar Xbox Game Pass aldım Minecraft gireyim dedim modsuzda sarmadı birkaç mod yükleyeceğim Forge yardımıyla ama ben MC'nin nerede kurulu olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
Herkese selam arkadaşlar Xbox Game Pass aldım Minecraft gireyim dedim modsuzda sarmadı birkaç mod yükleyeceğim Forge yardımıyla ama ben MC'nin nerede kurulu olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Çalıştır > %appdata% >.Minecraft
C Catwoin Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 309 22 Ağustos 2023 #3 Aspect15 dedi: Çalıştır > %appdata% >.Minecraft Genişletmek için tıkla... Hocam denedim orada 2 adet .txt dosyası var o kadarmı
Aspect15 dedi: Çalıştır > %appdata% >.Minecraft Genişletmek için tıkla... Hocam denedim orada 2 adet .txt dosyası var o kadarmı
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 Catwoin dedi: Hocam denedim orada 2 adet .txt dosyası var o kadarmı. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tüm dosyaların olması lazım orada neden öyle olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın sizde farklı bir hata var sanırsam.
Catwoin dedi: Hocam denedim orada 2 adet .txt dosyası var o kadarmı. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tüm dosyaların olması lazım orada neden öyle olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın sizde farklı bir hata var sanırsam.
C Catwoin Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 309 22 Ağustos 2023 #5 Aspect15 dedi: Hayır hocam tüm dosyaların olması lazım orada neden öyle olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın sizde farklı bir hata var sanırsam. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi bi oyuna girip tekrar çıktım .json ile biten 8-9 tane dosya geldi quickplay klasörü var versions klasörü var bu değilmi?
Aspect15 dedi: Hayır hocam tüm dosyaların olması lazım orada neden öyle olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın sizde farklı bir hata var sanırsam. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi bi oyuna girip tekrar çıktım .json ile biten 8-9 tane dosya geldi quickplay klasörü var versions klasörü var bu değilmi?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 Catwoin dedi: hocam şimdi bi oyuna girip tekrar çıktım .json ile biten 8-9 tane dosya geldi quickplay klasörü var versions klasörü var bu değilmi? Genişletmek için tıkla... Daha fazla olması lazım diye biliyorum bende daha fazla var.
Catwoin dedi: hocam şimdi bi oyuna girip tekrar çıktım .json ile biten 8-9 tane dosya geldi quickplay klasörü var versions klasörü var bu değilmi? Genişletmek için tıkla... Daha fazla olması lazım diye biliyorum bende daha fazla var.
C Catwoin Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 309 22 Ağustos 2023 #7 Aspect15 dedi: Daha fazla olması lazım diye biliyorum bende daha fazla var. Genişletmek için tıkla... sizde neler var hocam
Aspect15 dedi: Daha fazla olması lazım diye biliyorum bende daha fazla var. Genişletmek için tıkla... sizde neler var hocam
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #8 Catwoin dedi: sizde neler var hocam Genişletmek için tıkla... Assets bin libraries log saves gibi daha bir çok dosya olması lazım yokmu sizde?
Catwoin dedi: sizde neler var hocam Genişletmek için tıkla... Assets bin libraries log saves gibi daha bir çok dosya olması lazım yokmu sizde?
C Catwoin Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 309 22 Ağustos 2023 #9 Aspect15 dedi: Assets bin libraries log saves gibi daha birçok dosya olması lazım yok mu sizde? Genişletmek için tıkla... Hocam birkaç şey deneyip geliyorum gerçekten yardımınız için çok teşekkür ederim. Aspect15 dedi: Assets bin libraries log saves gibi daha bir çok dosya olması lazım yokmu sizde? Genişletmek için tıkla... evet hocam şimdi o dosyalar var teşekkür ederim yardımınız için. Son düzenleme: 22 Ağustos 2023
Aspect15 dedi: Assets bin libraries log saves gibi daha birçok dosya olması lazım yok mu sizde? Genişletmek için tıkla... Hocam birkaç şey deneyip geliyorum gerçekten yardımınız için çok teşekkür ederim. Aspect15 dedi: Assets bin libraries log saves gibi daha bir çok dosya olması lazım yokmu sizde? Genişletmek için tıkla... evet hocam şimdi o dosyalar var teşekkür ederim yardımınız için.