IAMSORRYHA Centipat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar Xbox Game Pass aldım. Ve oradan EA Play oyunlarına Türkçe yama yapılıyor mu? Yoksa Xbox'takiler gibi yapılmıyor mu?
Arkadaşlar Xbox Game Pass aldım. Ve oradan EA Play oyunlarına Türkçe yama yapılıyor mu? Yoksa Xbox'takiler gibi yapılmıyor mu?
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #2 IAMSORRYHA dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass aldım. Ve oradan EA Play oyunlarına Türkçe yama yapılıyor mu? Yoksa Xbox'takiler gibi yapılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dosyalara erişilebiliyor EA Play oyunlarının.
IAMSORRYHA dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass aldım. Ve oradan EA Play oyunlarına Türkçe yama yapılıyor mu? Yoksa Xbox'takiler gibi yapılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dosyalara erişilebiliyor EA Play oyunlarının.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Yapılıyor. Xbox gibi değil direk gizli olmayan normal klasöre kuruluyor oyunlar.