Xbox gamepad 9. nesil alınır mı?

Bütçe
3000

K3R3M_82

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda Monster'in bir tane gamepadini kullanıyordum laptopta ama Xbox 9. nesil gamepade geçmeye karar verdim. Yanına extra donglesi için 1K vermek mantıklı mı yoksa Bluetooth ile kullansam fazla gecikme olur mu? Rekabetçi oyun oynamayacağım sadece. GoW, RDR, Witcher, TLOU gibi hikayeli oyunlar için alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu anda Monster'in bir tane gamepadini kullanıyordum laptopta ama Xbox 9. nesil gamepade geçmeye karar verdim. Yanına extra donglesi için 1K vermek mantıklı mı yoksa Bluetooth ile kullansam fazla gecikme olur mu? Rekabetçi oyun oynamayacağım sadece. GoW, RDR, Witcher, TLOU gibi hikayeli oyunlar için alacağım.

8 BitDo veya fantech shooter 3 daha iyi olur.

Evet hocam pc de kullanıcam bütçe 2800-3000 civarı.
3000 tlye gamesir cyclone 2 öneririm. Gizala üzerinden veya amazondan gene gizala satılıcı alabiliyorsunuz. Tmr joystick, hall effect trigger, bir switch yardımıyla triggerlar aynı zamanda mouse click hair trigger olabiliyorlar, mekanik ön yüz tuşları ve dpad, şarj standı, dahili dongle ve pil, 1000 hz yenileme hızı, arkada 2 adet programlanabilir tuşu var. Xbox kolundan tek eksisi triggerlarda bulunan titreşim motoru onun haricinde her yönden hem daha uzun ömürlü hem de güzel özelliklere sahip

Şu anda bir inceleme yazıyorum bu kolla ilgili. Eğer geçen seferki gibi yazım kurallarından dolayı silinmezse akşama atmış olurum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı