SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 13 Mart 2023 #11 Mhmd dedi: Dongle kaynaklı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... DARK 5.0 dongle lara bakabilirsin benimki sorunsuz çalışıyor Xbox gamepad gen 9'da.
Mhmd dedi: Dongle kaynaklı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... DARK 5.0 dongle lara bakabilirsin benimki sorunsuz çalışıyor Xbox gamepad gen 9'da.
alptugpar Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #12 SHYAH dedi: DARK 5.0 dongle lara bakabilirsin benimki sorunsuz çalışıyor Xbox gamepad gen 9'da. Genişletmek için tıkla... sanırım 4.0 ve üzeri olması lazımmış dongleın
SHYAH dedi: DARK 5.0 dongle lara bakabilirsin benimki sorunsuz çalışıyor Xbox gamepad gen 9'da. Genişletmek için tıkla... sanırım 4.0 ve üzeri olması lazımmış dongleın
BriefsHyper Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 521 Çözümler 1 14 Mart 2023 #13 SHYAH dedi: DARK 5.0 dongle lara bakabilirsin benimki sorunsuz çalışıyor Xbox gamepad gen 9'da. Genişletmek için tıkla... Gülünecek ne var anlamadım eşleştirme tuşuna basmayı unutmuş ben de onu belirttim. Son düzenleme: 14 Mart 2023
SHYAH dedi: DARK 5.0 dongle lara bakabilirsin benimki sorunsuz çalışıyor Xbox gamepad gen 9'da. Genişletmek için tıkla... Gülünecek ne var anlamadım eşleştirme tuşuna basmayı unutmuş ben de onu belirttim.