Xbox gamepad 9. nesil nereden alınmalı?

Ucuz olanın içinden kabloda çıktığı yazıyor. Yurt dışından alınandan yani kablo çıkıyor.

Full titreşimde kullanacağım o yüzden pille hiç uğraşmak istemiyorum.
Ben de yurt dışından aldığımı (attığın linkten aldım yani) ve kablo çıkmadığını söylüyorum. Yalnızca 2 tane Duracell pil çıkıyor. Veri aktarabilen bir Type-C kablon olması lazım. Ben Samsung A52 telefonumun şarj kablosuyla bağlayabilmiştim.

Ha anlıyorum direkt attığım linkten aldığınızı yazmadığınız için başka bir yurt dışı mağazasından aldınız sandım. Kablo alırım herhalde ben Type-C to Type-C veya Type-C to USB.

Pil sorunu için 2500 mah duracell şarjlı piller ve şarj cihazı tavsiye ederim. 12 saat şarj süresi oluyor ve 1 saatte tam doluyor. Şarj cihazı ve 4 pil alsan tadından yenmez.

Ha anlıyorum direkt attığım linkten aldığınızı yazmadığınız için başka bir yurt dışı mağazasından aldınız sandım.

Pil sorunu için 2500 mAh Duracell şarjlı piller ve şarj cihazı tavsiye ederim. 12 saat şarj süresi oluyor ve 1 saatte tam doluyor. Şarj cihazı ve 4 pil alsan tadından yenmez.

Evet alırsam şarjlı güzel olur cidden.

Detaylardan faydalanıp ilk ürünü satın aldım. Type-C ile gelir umarım. Dün MediaMarkt mağazasında 3400 fiyat etiketini gördükten sonra koşarak mağazadan ayrılmıştım.
29 Temmuz teslimat göstermekte, daha erken ulaşırsa detayları paylaşırım.

Merhaba, nasıl ulaştı elinize?

Merhaba, nasıl ulaştı elinize?
Orjinal ürünün paketinde Type-C kablo eklentisi göremediğim için riske etmek istemedim. Sipariş geçtiğim günün sonrasında kargoya verilmeden iptal ederek İtopya mağazasından 1950 liraya satın aldım.

İptal ettiğim ürün ek'te olduğu gibi.

Dosya Ekleri

• xboxgamepad.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 28
Amazon Germany, Amazon'un kendisi ise sorun olacağını sanmıyorum ama Type-C kablo konusu benim de kafamı karıştırdı, yanında hediye olarak veriyor olamazlar mı?

Amazon Germany, Amazon'un kendisi ise sorun olacağını sanmıyorum ama Type-C kablo konusu benim de kafamı karıştırdı, yanında hediye olarak veriyor olamazlar mı?
Hediye verilmiyor kutunun üzerinde bu şekilde görselleri var. Ürünün ilanı şu şekilde, yorumlardan detaylarına bakabilirsiniz. İtopya'dan satın aldığım kutunun görsellerini ekliyorum.

Dosya Ekleri

• 20231026_182919.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 20231026_182928.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Hediye verilmiyor kutunun üzerinde bu şekilde görselleri var. Ürünün ilanı şu şekilde, yorumlardan detaylarına bakabilirsiniz. İtopya'dan satın aldığım kutunun görsellerini ekliyorum.

Anladım ben yanına gelmesinden şüphelendiniz olarak düşünmüştüm tekrar baktım şimdi fotoğraflara. Diğer seçeneklere bakayım ben o zaman, teşekkürler yardımınız için.

Tekrar rahatsız ediyorum ama biraz araştırdım, belli ülkelerde Type-C içeren kutusu da varmış, sorun yokmuş. Xbox'ın kendi sitesindekinin linkini bıraktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…