Xbox gamepad Controller 9.nesil oyun esnasında kapanıp açılıyor

Xenonz

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce amazon.com'dan 9. nesil Xbox Gamepad Controller Wireless aldım. Sorunsuz bir şekilde Bluetooth ile PC'ye bağladım lakin oyun esnasında cihaz açılıp kapanıyor. 10-15 dakika arayla bunu yapıyor. Type-C kablosunu bağlayıp oynadığımda bir sıkıntı oluşmuyor. Verdiğim 3000 TL boşa gitmemiştir umarım. (Bu arada gamepadi güncelledim.) Herhangi bir bilginiz var mıdır? Esenlikler.

Hangi bluetooth adaptörünü kullanıyorsun? Ne kadar bir mesafede kullanıyorsun gamepad'i? Kullandığın bluetooth adaptörüne başka cihazları sorunsuz bağlıyor ve herhangi bir kopukluk yaşamadan kullanabiliyor musun?

Pili bitmiştir kendi yanında gelen pil kötü 200-300 TL'ye Duracell'in 10'lu pil seti al işin çözülür.

Bluetooth adaptörü kullanmıyorum. Z690 anakartım var. Yeterli olur diye düşünüyorum.

Pili bitmiştir kendi yanında gelen pil kötü 200-300 TL'ye Duracell'in 10'lu pil seti al işin çözülür.

İçinden kullanılmamış Duracell pil geldi. Onu takıp kullandım ama yine de dediğinizi dikkate alacağım.

Aynısı Marvel's Spider Man Remastered oynarken 6-7 defa başıma geldi. Kablolu bağlantı sağlamama rağmen kendi kendine bağlantıyı kesiyor. Gamepadi nasıl güncellediniz hocam?

Bluetooth adaptörü kullanmıyorum. Z690 anakartım var. Yeterli olur diye düşünüyorum.
Anakartının dahili Wifi'si ve bluetooth'u var sanırım. O halde diğer sorularıma dikkat ettin mi?

Şayet pil konusunda bir problem yoksa ben bluetooth sinyal gücüyle alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Aynısı Marvel's Spider-Man Remastered oynarken 6-7 defa başıma geldi. Kablolu bağlantı sağlamama rağmen kendi kendine bağlantıyı kesiyor. Gamepadi nasıl güncellediniz hocam?

Type-C kablosunu taktım. Xbox donatılarını açıp oradan güncelledim. Güncel gözüküyor anlık.

Anakartının dahili Wi-Fi'si ve Bluetooth'u var sanırım. O halde diğer sorularıma dikkat ettin mi?

Şayet pil konusunda bir problem yoksa ben Bluetooth sinyal gücüyle alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Mesafeye gelirsek yakından kullanıyorum cihazı, sorun düzelmezse Bluetooth adaptörü alıp bir de öyle denemek isterim.

Bende de aynısı vardı gittim yeni pil aldım düzeldi vallahi, dediğimi bir deneyin olmazsa başka bir bilgisayada deneyin o da olmadı servise yolların ürün bozuktur xd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…