mstfclc
Femtopat
Daha fazla
O zaman cihaz değiştirilmiş hocam. Yenisi geliyor hayırlı olsun.Aynen bugun ulastı az evvel gerı yola cıktı.yolladıgım cıhazın seri nosu degısmıs sısteme baska seri nolu cıhaz gırılmış
Teşekkür edermO zaman cihaz değiştirilmiş hocam. Yenisi geliyor hayırlı olsun.
sıradan bir kutuda kol geldi bildiğimiz magazadan aldıgımız sıfır kutulu gelmedı.kahverengı kutuda sadece kol geldı.şaşkınımO zaman cihaz değiştirilmiş hocam. Yenisi geliyor hayırlı olsun.
Teşekkür ederm
Sıradan bir kutuda kol geldi bildiğimiz magazadan aldıgımız sıfır kutulu gelmedı. Kahverengı kutuda sadece kol geldı. Şaşkınım
Inanır mısın tuşlar benım yolladıgımdan daha iyi ama uzerinde çizikler mevcut. Yolladıgım daha temızdi. Sıfır degıl gelen. Hayal kırıklığı
valla bılemedım onca zaman bekledım yıne beklemek ıstemıorum.çalışmasında kusur yok ama kozmetık olarak yolladıgımdan kötu.kararsızımHocam yine gönderin isterseniz üründe kusur var ise.
Vallahi bılemedım onca zaman bekledım yıne beklemek ıstemıorum. Çalışmasında kusur yok ama kozmetık olarak yolladıgımdan kötu. Kararsızım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.