mstfclc Femtopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Xbox gamepad cihazım garantiden yola cıkmıs boyle yazıyor. Bugün ulastı ellerıne aynı gun bugün gerı yola cıktı bana dogru. Şimdi sıfır ıle degıstı mı yoksa onarıldı mı? Seri nosu degişmiş cihazın. Teşekkürler. Dosya Ekleri IMG_3033.jpeg 103 KB · Görüntüleme: 34
Xbox gamepad cihazım garantiden yola cıkmıs boyle yazıyor. Bugün ulastı ellerıne aynı gun bugün gerı yola cıktı bana dogru. Şimdi sıfır ıle degıstı mı yoksa onarıldı mı? Seri nosu degişmiş cihazın. Teşekkürler.
Çözüm Taeones 30 Haziran 2025 Hocam aynı gün ise büyük ihtimal değiştirilmiştir. Onarım en az 2-3 gün sürerdi.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.041 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 30 Haziran 2025 #2 Hocam aynı gün ise büyük ihtimal değiştirilmiştir. Onarım en az 2-3 gün sürerdi. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS mstfclc Femtopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #3 Aynen bugun ulastı az evvel gerı yola cıktı.yolladıgım cıhazın seri nosu degısmıs sısteme baska seri nolu cıhaz gırılmış Artı 0 Eksi
Aynen bugun ulastı az evvel gerı yola cıktı.yolladıgım cıhazın seri nosu degısmıs sısteme baska seri nolu cıhaz gırılmış
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.041 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 30 Haziran 2025 #4 mstfclc dedi: Aynen bugun ulastı az evvel gerı yola cıktı.yolladıgım cıhazın seri nosu degısmıs sısteme baska seri nolu cıhaz gırılmış Genişletmek için tıkla... O zaman cihaz değiştirilmiş hocam. Yenisi geliyor hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
mstfclc dedi: Aynen bugun ulastı az evvel gerı yola cıktı.yolladıgım cıhazın seri nosu degısmıs sısteme baska seri nolu cıhaz gırılmış Genişletmek için tıkla... O zaman cihaz değiştirilmiş hocam. Yenisi geliyor hayırlı olsun.
KS KS mstfclc Femtopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #5 Taeones dedi: O zaman cihaz değiştirilmiş hocam. Yenisi geliyor hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederm Taeones dedi: O zaman cihaz değiştirilmiş hocam. Yenisi geliyor hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... sıradan bir kutuda kol geldi bildiğimiz magazadan aldıgımız sıfır kutulu gelmedı.kahverengı kutuda sadece kol geldı.şaşkınım Son düzenleme: 3 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Taeones dedi: O zaman cihaz değiştirilmiş hocam. Yenisi geliyor hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederm Taeones dedi: O zaman cihaz değiştirilmiş hocam. Yenisi geliyor hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... sıradan bir kutuda kol geldi bildiğimiz magazadan aldıgımız sıfır kutulu gelmedı.kahverengı kutuda sadece kol geldı.şaşkınım
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.041 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 3 Temmuz 2025 #6 mstfclc dedi: Teşekkür ederm Sıradan bir kutuda kol geldi bildiğimiz magazadan aldıgımız sıfır kutulu gelmedı. Kahverengı kutuda sadece kol geldı. Şaşkınım Genişletmek için tıkla... Yenisi mi geldi hocam? Artı 0 Eksi
mstfclc dedi: Teşekkür ederm Sıradan bir kutuda kol geldi bildiğimiz magazadan aldıgımız sıfır kutulu gelmedı. Kahverengı kutuda sadece kol geldı. Şaşkınım Genişletmek için tıkla... Yenisi mi geldi hocam?
KS KS mstfclc Femtopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #7 ınanırmısın tuşlar benım yolladıgımdan daha iyi ama uzerinde çizikler mevcut.yolladıgım daha temızdi.sıfır degıl gelen.hayal kırıklığı Artı 0 Eksi
ınanırmısın tuşlar benım yolladıgımdan daha iyi ama uzerinde çizikler mevcut.yolladıgım daha temızdi.sıfır degıl gelen.hayal kırıklığı
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.041 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 3 Temmuz 2025 #8 mstfclc dedi: Inanır mısın tuşlar benım yolladıgımdan daha iyi ama uzerinde çizikler mevcut. Yolladıgım daha temızdi. Sıfır degıl gelen. Hayal kırıklığı Genişletmek için tıkla... Hocam yine gönderin isterseniz üründe kusur var ise. Artı 0 Eksi
mstfclc dedi: Inanır mısın tuşlar benım yolladıgımdan daha iyi ama uzerinde çizikler mevcut. Yolladıgım daha temızdi. Sıfır degıl gelen. Hayal kırıklığı Genişletmek için tıkla... Hocam yine gönderin isterseniz üründe kusur var ise.
KS KS mstfclc Femtopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #9 Taeones dedi: Hocam yine gönderin isterseniz üründe kusur var ise. Genişletmek için tıkla... valla bılemedım onca zaman bekledım yıne beklemek ıstemıorum.çalışmasında kusur yok ama kozmetık olarak yolladıgımdan kötu.kararsızım Artı 0 Eksi
Taeones dedi: Hocam yine gönderin isterseniz üründe kusur var ise. Genişletmek için tıkla... valla bılemedım onca zaman bekledım yıne beklemek ıstemıorum.çalışmasında kusur yok ama kozmetık olarak yolladıgımdan kötu.kararsızım
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.041 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 3 Temmuz 2025 #10 mstfclc dedi: Vallahi bılemedım onca zaman bekledım yıne beklemek ıstemıorum. Çalışmasında kusur yok ama kozmetık olarak yolladıgımdan kötu. Kararsızım Genişletmek için tıkla... Hocam uygunsa atabilir misiniz bakalım ürüne. Artı 0 Eksi
mstfclc dedi: Vallahi bılemedım onca zaman bekledım yıne beklemek ıstemıorum. Çalışmasında kusur yok ama kozmetık olarak yolladıgımdan kötu. Kararsızım Genişletmek için tıkla... Hocam uygunsa atabilir misiniz bakalım ürüne.