Xbox gamepad cihazım garantiden yola cıkmıs boyle yazıyor. Bugün ulastı ellerıne aynı gun bugün gerı yola cıktı bana dogru. Şimdi sıfır ıle degıstı mı yoksa onarıldı mı? Seri nosu degişmiş cihazın.
Teşekkürler.
mesela kırmızı halkaya aldıgım yerde ezık çayşak var.resımdede gozukmuo ama uzerıde hep kılcak cızık bellıkı o kısım zorlanmıs.yolladıgımda ıgne ucu hata yoktu.
Mesela kırmızı halkaya aldıgım yerde ezık çayşak var. Resımde de gozukmuo ama uzerıde hep kılacak cızık belli ki o kısım zorlanmıs. Yolladıgımda ıgne ucu hata yoktu.
Hocam eğer gözünüzde çok bir şey çarpıyorsa geri gönderim sağlayın. Belki kargoda bir şey olmuş olabilir veya ürünü denerlerken çizilmiş olabilir hocam.
Hocam eğer gözünüzde çok bir şey çarpıyorsa geri gönderim sağlayın. Belki kargoda bir şey olmuş olabilir veya ürünü denerlerken çizilmiş olabilir hocam.
yolladıgım cıhaz bu degıldı.resımlerı mevcut.baska cıhaz yollamıslar zaten serı no su degısmıs.sıfır beklerken kozmetıgı kotu cıhaz geldı.Muhtemel bole kullanırım yolla bekle çok zamna gecıor.ama mıcrosoft beni şaşırttı nasıp diyelım
Yolladıgım cıhaz bu değildi. Resımlerı mevcut. Baska cıhaz yollamıslar zaten serı no su degısmıs. Sıfır beklerken kozmetıgı kotu cıhaz geldı. Muhtemel böyle kullanırım yolla bekle çok zamna geçiyor. Ama Microsoft beni şaşırttı nasıp diyelım