cemils Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Xbox gamepad için gecikme yaratmayacak Bluetooth dongle önerisi yapabilir misiniz? Çok uçuk fiyatlı olmasza iyi olur. Dosya Ekleri Screenshot_20240624_171703_Chrome.jpg 44,6 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Xbox gamepad için gecikme yaratmayacak Bluetooth dongle önerisi yapabilir misiniz? Çok uçuk fiyatlı olmasza iyi olur.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Haziran 2024 #2 DualSense ile bunu kullandım ve çok memnun kaldım: Amazon.com.tr
Goruk Fındık Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 80 24 Haziran 2024 #3 Güncel kullandığım dongle aşırı memnunum. UGREEN BLUETOOTH 5.3
cemils Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #4 Goruk Fındık dedi: Güncel kullandığım dongle aşırı memnunum. UGREEN BLUETOOTH 5.3 Genişletmek için tıkla... Gecikme oluyor mu?
Goruk Fındık dedi: Güncel kullandığım dongle aşırı memnunum. UGREEN BLUETOOTH 5.3 Genişletmek için tıkla... Gecikme oluyor mu?
Goruk Fındık Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 80 25 Haziran 2024 #5 cemils dedi: Gecikme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bluetooth bu tabiki gecikme oluyor Önemli olan ne kadar gecikme olduğu. Online fps oyunu oynamanı engellemeyecek kadar az bir gecikmesi var.
cemils dedi: Gecikme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bluetooth bu tabiki gecikme oluyor Önemli olan ne kadar gecikme olduğu. Online fps oyunu oynamanı engellemeyecek kadar az bir gecikmesi var.
cemils Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #6 Goruk Fındık dedi: Bluetooth bu tabii ki gecikme oluyor önemli olan ne kadar gecikme olduğu. Online FPS oyunu oynamanı engellemeyecek kadar az bir gecikmesi var. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum önerin için.
Goruk Fındık dedi: Bluetooth bu tabii ki gecikme oluyor önemli olan ne kadar gecikme olduğu. Online FPS oyunu oynamanı engellemeyecek kadar az bir gecikmesi var. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum önerin için.