bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.820 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Şubat 2025 #1 Selamlar. Xbox 9. nesil gamepad var. Işığından nefret ettim artık. Ne yapabilirim acaba? Siyah bant yapmak istemiyorum çünkü yapışkan hissiyatı olur çıkardığım zaman. Siz nasıl çözdünüz?
Selamlar. Xbox 9. nesil gamepad var. Işığından nefret ettim artık. Ne yapabilirim acaba? Siyah bant yapmak istemiyorum çünkü yapışkan hissiyatı olur çıkardığım zaman. Siz nasıl çözdünüz?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 27 Şubat 2025 #2 Kapatmazsınız. Artı 0 Eksi
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.349 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 bonz dedi: Selamlar. Xbox 9. nesil gamepad var. Işığından nefret ettim artık. Ne yapabilirim acaba? Siyah bant yapmak istemiyorum çünkü yapışkan hissiyatı olur çıkardığım zaman. Siz nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Kapatılamıyor, yapışkanlı bant yerine kalın bir lastikli toka gibi bir şeyi geçirmeye çalışın. Artı 0 Eksi
bonz dedi: Selamlar. Xbox 9. nesil gamepad var. Işığından nefret ettim artık. Ne yapabilirim acaba? Siyah bant yapmak istemiyorum çünkü yapışkan hissiyatı olur çıkardığım zaman. Siz nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Kapatılamıyor, yapışkanlı bant yerine kalın bir lastikli toka gibi bir şeyi geçirmeye çalışın.