Xbox gamepad kol titreşim moturu kırıldı

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
Resimdeki yer, Gamepad'in sol alt tarafındaki titreşim yeri, titreşim motoru galiba. Motoru sabit tutan şey çatlamış, yapıştırdım ama yine ayrılmış. Titreşim çalışıyor ama rahatsız edici derecede sallanıyor. İsterseniz video atabilirim. İlklerde rahatsız olmuyordum ama artık sinir krizi geçirmek üzereyim; kolu ikiye bölmemek için zor tutuyorum kendimi. Buna ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_1444.jpeg
    IMG_1444.jpeg
    127,7 KB · Görüntüleme: 240
Titreşimi kapatabiliyorsan bir süre öyle kullan.

Veya kasa temin edip değiş.

Resimdeki yer, Gamepad'in sol alt tarafındaki titreşim yeri, titreşim motoru galiba. Motoru sabit tutan şey çatlamış, yapıştırdım ama yine ayrılmış. Titreşim çalışıyor ama rahatsız edici derecede sallanıyor. İsterseniz video atabilirim. İlklerde rahatsız olmuyordum ama artık sinir krizi geçirmek üzereyim; kolu ikiye bölmemek için zor tutuyorum kendimi. Buna ne yapabilirim?
Titreşimi kapatabiliyor olman lazım.

Garantisi var göndersem değiştirirler mi?

Zannetmem kullanıcı hatası olduğu belli ama göndermekte fayda var kasa değiştirme ihtimalleri az da olsa var şansınızı deneyin.

Titreşimi kapatabiliyor olman lazım.

Evet ama kapatınca oyun tat vermiyor.

Zannetmem kullanıcı hatası olduğu belli ama göndermekte fayda var kasa değiştirme ihtimalleri az da olsa var şansınızı deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
inanılmaz rahatsız oluyorum bu sesten ve sağ az sol çok sallandığı için sesi ayrı hissiyatı ayrı rahatsız edici.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı