mert1644 Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Merhaba, 2 hafta önce Xbox kolu almıştım fakat şu an fark ettim L ve R tuşları için girmiş ve elimle yukarı çıkartabiliyorum. Oynarken bir sorun yok gibi. L tuşuna basınca r tuşundan fazla ses çıkartıyor. O kadar içine girmesi normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Merhaba, 2 hafta önce Xbox kolu almıştım fakat şu an fark ettim L ve R tuşları için girmiş ve elimle yukarı çıkartabiliyorum. Oynarken bir sorun yok gibi. L tuşuna basınca r tuşundan fazla ses çıkartıyor. O kadar içine girmesi normal mi?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 O tuşlar biraz içeri girebiliyor eğer ondan bahsediyorsan
nathandrake1 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 Xbox 9.nesil kol kullanıyorum dediğiniz sorunla karşılaşmadım.
mustafaA47 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Ses olayını anlayamadım ama o içine girip çıkması bendeki 2 koldada var onu hassasiyeti ayarlamak için bir özellik gibi bir şey diye biliyorum ben.
Ses olayını anlayamadım ama o içine girip çıkması bendeki 2 koldada var onu hassasiyeti ayarlamak için bir özellik gibi bir şey diye biliyorum ben.
mert1644 Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 nathandrake1 dedi: Xbox 9.nesil kol kullanıyorum dediğiniz sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Senin kolundaki l-r tuşlarını biraz içeri sokup çıkartamıyor musun? Wqxte dedi: O tuşlar biraz içeri girebiliyor eğer ondan bahsediyorsan. Genişletmek için tıkla... Evet içeri biraz giriyor elimle dışarı çıkarıyorum.
nathandrake1 dedi: Xbox 9.nesil kol kullanıyorum dediğiniz sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Senin kolundaki l-r tuşlarını biraz içeri sokup çıkartamıyor musun? Wqxte dedi: O tuşlar biraz içeri girebiliyor eğer ondan bahsediyorsan. Genişletmek için tıkla... Evet içeri biraz giriyor elimle dışarı çıkarıyorum.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #6 mert1644 dedi: Senin kolundaki l-r tuşlarını biraz içeri sokup çıkartamıyor musun? Evet içeri biraz giriyor elimle dışarı çıkarıyorum. Genişletmek için tıkla... O normal hocam sıradışı bir çöküklük hissetmiyorsanız tabi.
mert1644 dedi: Senin kolundaki l-r tuşlarını biraz içeri sokup çıkartamıyor musun? Evet içeri biraz giriyor elimle dışarı çıkarıyorum. Genişletmek için tıkla... O normal hocam sıradışı bir çöküklük hissetmiyorsanız tabi.
nathandrake1 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #7 mert1644 dedi: Senin kolundaki l-r tuşlarını biraz içeri sokup çıkartamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır L ve R tuşları öyle takılı kalmıyor tıklayabiliyorum sonra eski haline dönüyor.
mert1644 dedi: Senin kolundaki l-r tuşlarını biraz içeri sokup çıkartamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır L ve R tuşları öyle takılı kalmıyor tıklayabiliyorum sonra eski haline dönüyor.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #8 nathandrake1 dedi: Hayır L ve R tuşları öyle takılı kalmıyor tıklayabiliyorum sonra eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... hocam L3 R3 dedikleri o zaten. O tıklamanın olması lazım.
nathandrake1 dedi: Hayır L ve R tuşları öyle takılı kalmıyor tıklayabiliyorum sonra eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... hocam L3 R3 dedikleri o zaten. O tıklamanın olması lazım.
nathandrake1 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #9 Wqxte dedi: hocam L3 R3 dedikleri o zaten. O tıklamanın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama takılı kalmaması lazım ufak bir tık sesi gelecek sadece. Arkadaş eliyle yukarı çıkarabildiğinden falan bahsetmiş.
Wqxte dedi: hocam L3 R3 dedikleri o zaten. O tıklamanın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama takılı kalmaması lazım ufak bir tık sesi gelecek sadece. Arkadaş eliyle yukarı çıkarabildiğinden falan bahsetmiş.
mert1644 Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #10 mustafaA47 dedi: Ses olayını anlayamadım ama o içine girip çıkması bendeki 2 koldada var onu hassasiyeti ayarlamak için bir özellik gibi bir şey diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam sen elinle mi çıkarıyorsun yukarı kendi mi çıkıyor.
mustafaA47 dedi: Ses olayını anlayamadım ama o içine girip çıkması bendeki 2 koldada var onu hassasiyeti ayarlamak için bir özellik gibi bir şey diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam sen elinle mi çıkarıyorsun yukarı kendi mi çıkıyor.