Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 11 Kasım 2022 #1 Xbox One X gamepadinde lt tuşu diğerine göre hafif daha zor basılıyor bir de azıcık bir ses çıkarıyor kullanmaya devam etsem gamepadi sorun yaşar mıyım?
Xbox One X gamepadinde lt tuşu diğerine göre hafif daha zor basılıyor bir de azıcık bir ses çıkarıyor kullanmaya devam etsem gamepadi sorun yaşar mıyım?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #2 Benim de B tuşunda sorun var hocam yaşamazsınız aylardır öyle kullanıyorum çok yüklenmemeye özen gösterim bastığı kadar baskı yapın.
Benim de B tuşunda sorun var hocam yaşamazsınız aylardır öyle kullanıyorum çok yüklenmemeye özen gösterim bastığı kadar baskı yapın.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 11 Kasım 2022 #3 Ryuji Aisaka dedi: Benim de B tuşunda sorun var hocam yaşamazsınız aylardır öyle kullanıyorum çok yüklenmemeye özen gösterim bastığı kadar baskı yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam tamiri kolaymış diye duydum değil mi?
Ryuji Aisaka dedi: Benim de B tuşunda sorun var hocam yaşamazsınız aylardır öyle kullanıyorum çok yüklenmemeye özen gösterim bastığı kadar baskı yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam tamiri kolaymış diye duydum değil mi?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #4 Rob dedi: Hocam tamiri kolaymış diye duydum değil mi? Genişletmek için tıkla... Eli ince işleri yapabilen güvenilir biri belki halledebilir illaki vardır bir tamiri de ben riske etmedim açıkçası.
Rob dedi: Hocam tamiri kolaymış diye duydum değil mi? Genişletmek için tıkla... Eli ince işleri yapabilen güvenilir biri belki halledebilir illaki vardır bir tamiri de ben riske etmedim açıkçası.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 11 Kasım 2022 #5 Ryuji Aisaka dedi: Eli ince işleri yapabilen güvenilir biri belki halledebilir illaki vardır bir tamiri de ben riske etmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tanıdık var hocam yani tamiri zor değil değil mi?
Ryuji Aisaka dedi: Eli ince işleri yapabilen güvenilir biri belki halledebilir illaki vardır bir tamiri de ben riske etmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tanıdık var hocam yani tamiri zor değil değil mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #6 Tamiri çok zor değil. O kısım değişebilir.