MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA SİYAH(9.Nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu ürünü aldım. Masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Anakartımın Bluetooth desteği yok sanırım MSI 350M Pro VD-Plus modelini kullanıyorum. Bu gamepadi kullanabilmek için ne satın almam lazım? Kablolu olarak da kullanabilirim illa kablosuz olmasına gerek yok. Bana PC bağlantısını nasıl yapacağımı ve ne gibi bir aparat almam gerektiğini söyler misiniz?
Kablolu bağlantı pek esneklik sağlamıyor insana. Data aktarımı yapabilen bir Type-C kablo ile bağlarsanız çalışacaktır diye düşünüyorum. Sadece şarj kablosu olarak satılanlardan alırsanız çalışmama ihtimali var. Bunu aklınızda bulundurun.
Kablolu bağlantı pek esneklik sağlamıyor insana. Data aktarımı yapabilen bir Type-C kablo ile bağlarsanız çalışacaktır diye düşünüyorum. Sadece şarj kablosu olarak satılanlardan alırsanız çalışmama ihtimali var. Bunu aklınızda bulundurun.
Kullanmış olup da önereceğim bir ürün yok maalesef. Markasına ve fiyatına göre işe yarayacağını düşündüğüm bu ürün var mesela. Alternatif sunamıyorum çünkü hiç Type-C ile işim olmadı şimdiye kadar.
Kullanmış olup da önereceğim bir ürün yok maalesef. Markasına ve fiyatına göre işe yarayacağını düşündüğüm bu ürün var mesela. Alternatif sunamıyorum çünkü hiç Type-C ile işim olmadı şimdiye kadar.
Teşekkür ederim. Başka öneri veren arkadaşlar olursa yine ürünleri karşılaştırır ona göre alırım. Kimse yazmazsa bunu satın alacağım mecburen. Bu arada bu gamepadin içinden 2 adet pil çıktı Duracell marka. Pil kullanmak şart mı yoksa kablo satın aldıktan sonra pile gerek yok mu?
Teşekkür ederim. Başka öneri veren arkadaşlar olursa yine ürünleri karşılaştırır ona göre alırım. Kimse yazmazsa bunu satın alacağım mecburen. Bu arada bu gamepad'in içinden 2 adet pil çıktı Duracell marka. Pil kullanmak şart mı yoksa kablo satın aldıktan sonra pile gerek yok mu?
Anladım. Peki bana Vatan Bilgisayar'dan alabileceğim bir kablo önerebilir misiniz? Kargo ile vs uğraşmak istemiyorum. Direkt olarak mağazaya gidip satın almak istiyorum.
Anladım. Peki bana Vatan Bilgisayar'dan alabileceğim bir kablo önerebilir misiniz? Kargo ile vs uğraşmak istemiyorum. Direkt olarak mağazaya gidip satın almak istiyorum.