Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #11 Taptic dedi: HUAWEI TYPE-C KABLO 5V2A 1M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HUAWEI TYPE-C KABLO 5V2A 1M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Vatan Bilgisayar'da çok fazla seçenek yok. Data aktarımı yapabiliyor mu bilmiyorum. Kutusunda yazıyordur. Her mağazada da yok. Ona da bakmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Aldım dostum gidip Vatan'a 50 liraya söylediğin gibi bir kablo ve şuan sorunsuz kullanabiliyorum cihazı. Teşekkür ederim.
Taptic dedi: HUAWEI TYPE-C KABLO 5V2A 1M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HUAWEI TYPE-C KABLO 5V2A 1M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Vatan Bilgisayar'da çok fazla seçenek yok. Data aktarımı yapabiliyor mu bilmiyorum. Kutusunda yazıyordur. Her mağazada da yok. Ona da bakmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Aldım dostum gidip Vatan'a 50 liraya söylediğin gibi bir kablo ve şuan sorunsuz kullanabiliyorum cihazı. Teşekkür ederim.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 23 Haziran 2021 #12 Rica ederim. Güle güle kullanın cihazınızı.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #13 Taptic dedi: Rica ederim. Güle güle kullanın cihazınızı. Genişletmek için tıkla... Oyun oynadığımı hissettim ürünü kullanmaya başlayınca
Taptic dedi: Rica ederim. Güle güle kullanın cihazınızı. Genişletmek için tıkla... Oyun oynadığımı hissettim ürünü kullanmaya başlayınca
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.482 Çözümler 776 23 Haziran 2021 #14 Bu arada kablosuz bağlantı gayet stabil ve herhangi bir gecikme sorunu da yok. Aklınızda bulunsun. Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.
Bu arada kablosuz bağlantı gayet stabil ve herhangi bir gecikme sorunu da yok. Aklınızda bulunsun. Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #15 reptile dedi: Bu arada kablosuz bağlantı gayet stabil ve herhangi bir gecikme sorunu da yok. Aklınızda bulunsun. Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bilgilendirme için teşekkür ederim. Cihazı kablosuz deneyimlemek istediğimde önerilerinizi alacağım.
reptile dedi: Bu arada kablosuz bağlantı gayet stabil ve herhangi bir gecikme sorunu da yok. Aklınızda bulunsun. Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bilgilendirme için teşekkür ederim. Cihazı kablosuz deneyimlemek istediğimde önerilerinizi alacağım.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 23 Haziran 2021 #16 Sindel dedi: Oyun oynadığımı hissettim ürünü kullanmaya başlayınca Genişletmek için tıkla... FPS dışında ben de sürekli One S kontrolcü kullanıyorum. Büyük rahatlık sağlıyor insana gerçekten.
Sindel dedi: Oyun oynadığımı hissettim ürünü kullanmaya başlayınca Genişletmek için tıkla... FPS dışında ben de sürekli One S kontrolcü kullanıyorum. Büyük rahatlık sağlıyor insana gerçekten.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #17 Taptic dedi: FPS dışında ben de sürekli One S kontrolcü kullanıyorum. Büyük rahatlık sağlıyor insana gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bu satın aldığım gamepad en son çıkanlardan sanırım değil mi? Uzun süre idare eder beni umarım.
Taptic dedi: FPS dışında ben de sürekli One S kontrolcü kullanıyorum. Büyük rahatlık sağlıyor insana gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bu satın aldığım gamepad en son çıkanlardan sanırım değil mi? Uzun süre idare eder beni umarım.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.482 Çözümler 776 23 Haziran 2021 #18 @Sindel Kendi alıcısını kullanıyorum. Ek olarak bu notu da düşeyim. Bluetooth adaptörler ile kullanmadığım için kesin bir şey söylemek istemem. Hayırlı olsun bu arada.
@Sindel Kendi alıcısını kullanıyorum. Ek olarak bu notu da düşeyim. Bluetooth adaptörler ile kullanmadığım için kesin bir şey söylemek istemem. Hayırlı olsun bu arada.