Xbox Gamepad nasıl bağlanır?

Arkadaşlar sipariş ettim Xbox One X. Kafama bir şey takıldı; şimdi ben buna pil takıp oynayacağım. Pili taktığım gibi başka bir şey gerekmeden direkt o Xbox simgesine basacağım ve çalışmaya başlayacak değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sipariş ettim Xbox One X. Kafama bir şey takıldı; şimdi ben buna pil takıp oynayacağım. Pili taktığım gibi başka bir şey gerekmeden direkt o Xbox simgesine basacağım ve çalışmaya başlayacak değil mi?

Onun altında yani tam önünde gamepadin bir tuş var ona bastığınızda Xbox araması yapacak ve bağlanıcak.

Hayır, oynamaya başlamadan önce oyun kolunuz ile konsolunuzu eşleştireceksiniz.

Oyun kolunuzun XBOX simgesine bastığınızda o buton yanıp sönmeye başlayacak. O buton yanıp sönerken XBOX konsolunuzdan bu butona basacaksınız, ardından XBOX konsolunuzun XBOX logosu da yanıp sönmeye başlayacak.

xbox1.png

Yaklaşık 5-6 saniyelik karşılıklı olarak yanıp sönecekler, daha sonrasında eşleşmiş olacaklar. Artık dilediğiniz gibi oyun oynayabilirsiniz!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı