Xbox gamepad nereden alınmalı?

AzpheduS

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
2500 TL gibi bir bütçe ile Xbox 9. nesil gamepad satın alacağım. Tercihim beyaz renk olması ve Microsoft TR garantili olması yönünde ancak beyaz renklilerin fiyatları siyahlara kıyasla daha uçuk gördüğüm kadarıyla. Mantıklı bir fiyata beyaz rengini bulamazsam veya daha ucuz bir satıcı bulamazsam buradan siyah renk satın almayı düşünüyorum. Bildiğiniz daha uygun bir satıcı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani normalde son dönemde en güvenilir Xbox 9.Nesil gamepadler Amazon.com.tr üzerinde satılıp Amazon Germany'den gelenler. 2 veya 3 yıl Microsoft garantili çıkıyor gelen paketler. Ama beyaz değil, siyah, yeşil veya pembe modelleri indirime giriyor sık sık. Yani 2500'e Microsoft kablosuz adaptörlü siyah renk paketi alabiliyorsunuz mesela:

Bu model şu anda sepete ekleyince 2596 TL'ye alınabiliyor normalde genelde 2400-2500'e alınabiliyordu son dönemde sık sık fiyat değişiyor iniyor çıkıyor.

Mesela şu pembe daha dün görmüştüm 1900-2000 arası bir fiyattaydı yine iner ama çünkü nedenini bilmiyorum ama bir 2500'e çıkıyor, 3000'e bile çıkıyor, ertesi gün 2000'e düşüyor Yeşil renklide de benzer durum var.

Son düzenleme:
Bir süre önce amazonda fiyatı 1600tl ye düşmüştü bende yetişememiştim umarım tekrar düşer. Austral Purple harika tavsiye ederim.

Yorumları çok kötü. Oradan alınmayacağı belli.

Farklı bir siteden farklı bir satıcı daha güvenilir olabilir.

Türkiye içerisinden bulabildiğim en ucuz beyaz renkli bu. Bulabildiğim siyah renkli en uygun kolu da en başta attım. Diğer renklere gelince, biraz beyaz takıntılı birisi olduğumu söyleyebilirim. Siyaha bile içim tam gitmiyorken diğer renklerden satın alacağımı sanmıyorum. Yurtdışı ürünlerin fiyatı da oldukça uygun aslında ama istediğim rengi bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…