Xbox gamepad önerisi

Xagress

Decapat
Daha fazla  
Hocam selam, Xbox gamepad almak istiyorum ancak orijinal kol almaya pek gücüm yetmiyor, onun için çakma kol almak zorundayım. Onun içinde birkaç tane kol buldum ancak bu konu hakkında pek bir fikrim yok, comseden bir tane kol aldım ancak lt tuşu bir süre sonra tam basmamaya başladığı için iade ettim ancak ne alacağımı bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Kablolu olursa daha iyi olur bilgisayarımda Bluetooth yok ekstradan ona para vermek istemiyorum.
Aldığım Comse Gamepad
Almayı düşündüğüm kol bu ama emin değilim
Yues Marka Kol

Anladığım kadarıyla Xbox tuş dizilimi istiyorsun. Bunlar senin muhtemelen tüm seçeneklerin.

Çakma kollara bulaşma.

Anladığım kadarıyla Xbox tuş dizilimi istiyorsun. Bunlar senin muhtemelen tüm seçeneklerin.

Çakma kollara bulaşma.

Bunlar arasından da Trust'a sakın bulaşmayın hocam ömrü çok kısa. GC20'de hatırladığım kadarıyla kronik sorunlar vardı. En mantıklısı 8BitDo.

Bunlar arasından da Trust'a sakın bulaşmayın hocam ömrü çok kısa. GC20'de hatırladığım kadarıyla kronik sorunlar vardı. En mantıklısı 8BitDo.

Trust'ın çok önerildiğni gördüm o yüzden söyledim. GC20'nin kronik sorunlarının V2 modelinde çözüldüğünü söylüyorlardı.

Çakma kollara bulaşma.

Hocam Trust'in şeklini hiç beğenmedim, 8BitDo ile MSI arasından hangisini önerirsiniz? GC30 modelinin 8BitDo ve GC20 ile farkı ne?

Hocam Trust'in şeklini hiç beğenmedim, 8BitDo ile MSI arasından hangisini önerirsiniz? GC30 modelinin 8BitDo ve GC20 ile farkı ne?

Hocam GC30 ile gc 20 arasındaki tek fark GC30'un kablosuz olması (kendi adaptörü ile bağlanıyor). 8BitDo sanırım GC30'dan biraz daha iyi. İş garanti meselesine geldiğinde bence MSI daha ilgili davranır ayrıca 8BitDo'yu eğer Banggood'dan, AliExpress'den almam dersen Amazon'da 1600 TL.

Bir de sanırım 8BitDo yalnızca kablo ile kullanılıyor.(attığım linkteki)

Son düzenleme:
Trust'ın çok önerildiğni gördüm o yüzden söyledim. GC20'nin kronik sorunlarının V2 modelinde çözüldüğünü söylüyorlardı.

Trust gerçekten berbat hocam aldım kullandım 5 ay sonra L3 ve a tuşu bozuldu saçma bir şekilde. O yüzden en mantıklısı bu seçenekler arasından 8BitDo gibi.

Hocam GC30 ile gc 20 arasındaki tek fark GC30'un kablosuz olması (kendi adaptörü ile bağlanıyor). 8BitDo sanırım GC30'dan biraz daha iyi. İş garanti meselesine geldiğinde bence MSI daha ilgili davranır ayrıca 8BitDo'yu eğer Banggood'dan, AliExpress'den almam dersen Amazon'da 1600 TL.

Bir de sanırım 8BitDo yalnızca kablo ile kullanılıyor.(attığım linkteki)

Hocam düşündüm taşındım ve para biriktirip orijinal Microsoft 9.nesil kol almanın en mantıklısı olduğuna karar verdim. Aylarca kolsuz kalıp para biriktirip uzun süreli kullanabileceğim garantili bir orijinal ürün almak daha iyi galiba :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı