Xbox Gamepad önerisi

fuzix07

Megapat
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir Xbox 360 gamepad kullanıyordum ancak gamepad an itibari ile bozuldu. Yeni bir gamepad arayışına girdim. Xbox One ve One S gamepadlerini kullananlar tavsiye ederler mi? 360 ile aralarında bir fark var mı? One ve One S arasında bir fark var mı?

One ve One S arasında bir fark var mı?

XBOX One'da titresim basta biraz tuhaf gelebiliyor ama, zamanla alisiyorsun. Ben 360'dan gecis yaptiktan sonra ses tonunu biraz garipsemistim.

XBOX 360'a göre stickler (cubuk), arka trigger daha hassas ve kaliteli. Bendeki cubuklar 1 yil olmadan asinmisti mesela. One S'i ise 2 senedir kullaniyorum, su an herhangi bir sorun yasamadim.

Tavsiyem kesinlikle XBOX One S'dir.

XBOX One S alabileceğim güvenilir bir yer var mı ? One ve One S kutuları arasında bir fark var mı bilmiyorum internet üzerinde ki satıcıların n11 ve hepsiburada da açtığı ilanlar güven vermedi nedense

Güvenilir saticilara yöneldiginiz sürece sorun yasama ihtimaliniz cok düsük. Bildigim kadariyla kutu olarak fark yok aralarinda ve hepsinin üzerinde XBOX One yaziyor.

Aldiginiz kolda kulaklik girisi mevcutsa One S oldugundan emin olabilirsiniz. Genelde güncel oldugu icin eskileri pek piyasada bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…