Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah Fiyatı
Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Son düzenleyen: Moderatör:
evet 8. nesilBu fiyata bu ürünü önermezdim. Satıcı replika ürünler de satan bir mağaza, bu ürünü nasıldır bilemem ama ürün 8. nesil olabilir.
Bu fiyata bu ürünü önermezdim. Satıcı replika ürünler de satan bir mağaza, bu ürünü nasıldır bilemem ama ürün 8. nesil olabilir.
Ürün 9. nesil değil 9. nesillerde görselde bıraktığım gibi ortasında 3 adet tuş oluyor;
Eki Görüntüle 1865479
Aynı parayı verip 8. nesil almak mantıklı değil 1750 lira vermişken 9. nesil alın derim.Bildiğim kadarıyla çok bir fark yok aralarında o yüzden 8.nesil istiyorum.
Bir fark yok evet hocam ama bu fiyatı verecek iseniz 9. Nesil alabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla çok bir fark yok aralarında o yüzden 8.nesil istiyorum.
Orijinal diyen ve resim ekleyenlerdeki orijinal doğru ama replika diyenler de var. İsterseniz alın, gelince orijinal mi değil ki bakarsınız. Replika ise iade edersiniz.
Bir fark yok evet hocam ama bu fiyatı verecek iseniz 9. nesil alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.