Xbox gamepad PC'ye kablosuz nasıl bağlanır?

Daha fazla  

Arkadaşlar PC için gamepad alacağım bu ürünü almayı düşünüyorum (başka öneriniz varsa alabilirim bu arada).

Yalnız PC'de bluetooth özelliği yok bu kolu kablosuz bir şekilde nasıl bilgisayara bağlayabilirim?

Daha ucuzlari var.

Dongle gerekiyor

Daha ucuzlari var.

Aynı kolun mu daha ucuzları var yoksa başka marka koldan mı bahsediyorsunuz?

Harika bir fiyata bu Bluetooth alıcıyı alıyorsunuz ve keyfini sürüyorsunuz hocam. TP-Link modelleri ile aynı çipe sahip ve yarı fiyatına. Tak ve çalıştır.

Bluetooth alıcıyla herhangi bir gecikme yaşamaktan endişeliyim, kendi alıcısı daha iyi olabilir mi bu konuda? Ve siz kullanıyor musunuz ben de benzer bir alıcı vardı kopma sorunları oluyordu sürekli.

Son düzenleme:
Zamanında UB500 BT adaptörle kullandım. Bir sorunla karşılaşmadım.

Hocam kendi alıcısı var mı bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla Bluetooth mantığıyla bağlanıyor. Yani 2.4 ghz alıcılı değil. Kullandığınız adaptörün Bluetooth sürümü de önemli kullandığı çip de. Ayrıca alıcıyı taktığınız yer de önemli kasanızda. Oyun kolunu direkt görebilecek veya önünde bir engel olmayan, daracık bir alana sıkıştırılmamış şekilde olması önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…