Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 11 Nisan 2021 #1 (Series) Gamepad'i açmak için düğmeye bastığımda 1 defa yanıp sönüyor, bu bittiği anlamına mı geliyor? Geçen yere düştüğü için kıllanıyorum çok pahalı alet. Kablolu bağlantıda sıkıntı yok.
(Series) Gamepad'i açmak için düğmeye bastığımda 1 defa yanıp sönüyor, bu bittiği anlamına mı geliyor? Geçen yere düştüğü için kıllanıyorum çok pahalı alet. Kablolu bağlantıda sıkıntı yok.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 11 Nisan 2021 #2 Konsolda bilmiyorum, fakat PC'de bir kere yanip sönüyorsa pil bitmis oluyor.
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 11 Nisan 2021 #3 reptile dedi: Konsolda farkli mi bilmiyorum, fakat PC'de bir kere yanip sönüyorsa pil bitmis oluyor. Genişletmek için tıkla... Pc'de kullanıyorum bilgilendirme için teşekkür ederim. İçim rahatladı.
reptile dedi: Konsolda farkli mi bilmiyorum, fakat PC'de bir kere yanip sönüyorsa pil bitmis oluyor. Genişletmek için tıkla... Pc'de kullanıyorum bilgilendirme için teşekkür ederim. İçim rahatladı.
Jabbatheturk Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 697 Çözümler 4 11 Nisan 2021 #4 Bluetooth bölümüne girerseniz kol bilgisayara bağlıyken ne kadar şarjı kaldığını görebilirsiniz.
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 11 Nisan 2021 #5 Jabbatheturk dedi: Bluetooth bölümüne girerseniz kol bilgisayara bağlıyken ne kadar şarjı kaldığını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım Series Gamepad'lerde sorun var görülmüyor. Hep 100 görünüyordu.
Jabbatheturk dedi: Bluetooth bölümüne girerseniz kol bilgisayara bağlıyken ne kadar şarjı kaldığını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım Series Gamepad'lerde sorun var görülmüyor. Hep 100 görünüyordu.