Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 www.amazon.com.tr/dp/B087VLP2RT?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Arkadaşlar selam bu ürüne sahibim PC'de kullanıyorum. Oyun oynarken bir anda kapandı şarjı veya pili bitti diye düşündüm kabloyla bağlayıp oynamaya devam edebildim. Normal Type-C girişi var bu ürün şarj mı ediliyor yoksa pili mi değiştiriliyor?
www.amazon.com.tr/dp/B087VLP2RT?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Arkadaşlar selam bu ürüne sahibim PC'de kullanıyorum. Oyun oynarken bir anda kapandı şarjı veya pili bitti diye düşündüm kabloyla bağlayıp oynamaya devam edebildim. Normal Type-C girişi var bu ürün şarj mı ediliyor yoksa pili mi değiştiriliyor?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.669 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 Pilini değiştireceksiniz. Veya şarjlı pil de alabilirsiniz.
Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Hocam pili değiştirmen lazım bence çok oynuyorsan sarjlı pil veya şarj kiti var satılan onlardan alabilirsin.
Hocam pili değiştirmen lazım bence çok oynuyorsan sarjlı pil veya şarj kiti var satılan onlardan alabilirsin.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.896 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 16 Haziran 2025 #4 Xbox'a özel şarj kiti aldıysan şarj edebilirsin. Ama şarjlı veya şarjsız AA pil kullanıyorsan şarj edemezsin.
Xbox'a özel şarj kiti aldıysan şarj edebilirsin. Ama şarjlı veya şarjsız AA pil kullanıyorsan şarj edemezsin.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #5 Teşekkürler arkadaşlar alalı 1 sene olmuştu zaten, çok kullanmıyorum pil alıp devam edeceğim