Çözüldü Xbox gamepad siparişi gümrükte takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. İyi akşamlar. Xbox gamepad almaya karar verdim. Yanına da bir tane onu şarj etmek için şarj ünitesi alacağım. Fakat ürün gümrükte takılır mı bir türlü anlamıyorum. Çok karışık bir sistem çünkü. Sadece şarj ünitesi yurt dışından gelecek. Diğer ürün yurt içi. Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

Çözüm
Gamepad Türkiye satışı ile iki ürünün de sipariş numarası farklı olacaktır. Eğer şarj standının satış fiyatı 30 avroyu geçmiyor ise bir sıkıntı yaşamazsınız. Satış fiyatına kargo ve vergiyi dahil etmeyin.
Gamepad Türkiye satışı ile iki ürünün de sipariş numarası farklı olacaktır. Eğer şarj standının satış fiyatı 30 avroyu geçmiyor ise bir sıkıntı yaşamazsınız. Satış fiyatına kargo ve vergiyi dahil etmeyin.

Çözüm
Sadece kendi fiyatı 839,99 ₺ hocam. Yani 30 Avrodan düşük. Takılmaz diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…