Yeni aldığım Xbox gamepadi PC'ye önce kabloyla bağlayıp Xbox donatıları uygulamasıyla titreşimi kapattım, sonra tekrar Bluetooth'a geçiş yapınca titreşimi yine açılıyor. Titreşimi nasıl kapatabilirim?
Yeni aldığım Xbox gamepadi PC'ye önce kabloyla bağlayıp Xbox donatıları uygulamasıyla titreşimi kapattım, sonra tekrar Bluetooth'a geçiş yapınca titreşimi yine açılıyor. Titreşimi nasıl kapatabilirim?
Henüz yapmadıysanız Microsoft Store'dan Xbox Donatıları uygulamasını indirin.
Oyun kumandanızı Windows cihazınıza takın, Xbox Donatıları uygulamasını açın ve ardından Yapılandır'ı seçin.
Elite Seri 2 oyun kumandası için, değiştirmek istediğiniz yapılandırma profilini seçin. Yalnızca varsayılan yapılandırmaları görüyorsanız Yeni profil > Düzenle > Titreşim'i seçin ve ardından titreşimi ayarlamak için kaydırıcıları hareket ettirin.
Xbox Kablosuz Oyun Kumandası'nda değiştirmek istediğiniz yapılandırma profilini seçin. Yalnızca varsayılan yapılandırmaları görüyorsanız titreşimi açmak veya kapatmak için Yeni profil'i seçin ve ardından Titreşimi aç'ı seçin.