Sinan641994 Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Xbox Kablosuz Oyun Kumandası | Xbox Oyun sırasında konforu iyileştirmek için tasarlanan modernleştirilmiş Xbox Kablosuz Oyun Kumandasını deneyimleyin. www.xbox.com FC 24'ü D pad(yön tuşları) ile oynamak istiyorum ama bir geçiş tuşu falan da yok, nasıl yaparım?
Xbox Kablosuz Oyun Kumandası | Xbox Oyun sırasında konforu iyileştirmek için tasarlanan modernleştirilmiş Xbox Kablosuz Oyun Kumandasını deneyimleyin. www.xbox.com FC 24'ü D pad(yön tuşları) ile oynamak istiyorum ama bir geçiş tuşu falan da yok, nasıl yaparım?
Çözüm ozyy41 17 Nisan 2024 Sinan641994 dedi: Xbox Kablosuz Oyun Kumandası | Xbox Oyun sırasında konforu iyileştirmek için tasarlanan modernleştirilmiş Xbox Kablosuz Oyun Kumandasını deneyimleyin. www.xbox.com FC 24'ü D pad(yön tuşları) ile oynamak istiyorum ama bir geçiş tuşu falan da yok, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarda kontrol kısmında en altta tuşlar ve dpad kontrolü var, oraya bakın. Taktikleri tuşla değiştirirseniz muhtemelen sorununuz hallolur.
Sinan641994 dedi: Xbox Kablosuz Oyun Kumandası | Xbox Oyun sırasında konforu iyileştirmek için tasarlanan modernleştirilmiş Xbox Kablosuz Oyun Kumandasını deneyimleyin. www.xbox.com FC 24'ü D pad(yön tuşları) ile oynamak istiyorum ama bir geçiş tuşu falan da yok, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarda kontrol kısmında en altta tuşlar ve dpad kontrolü var, oraya bakın. Taktikleri tuşla değiştirirseniz muhtemelen sorununuz hallolur.
ozyy41 Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 312 Çözümler 5 Yer Kocaeli İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 4500 Anakart : B450M MK2 Ekran Kartı: RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek Büro Çalışanı 17 Nisan 2024 #2 Sinan641994 dedi: Xbox Kablosuz Oyun Kumandası | Xbox Oyun sırasında konforu iyileştirmek için tasarlanan modernleştirilmiş Xbox Kablosuz Oyun Kumandasını deneyimleyin. www.xbox.com FC 24'ü D pad(yön tuşları) ile oynamak istiyorum ama bir geçiş tuşu falan da yok, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarda kontrol kısmında en altta tuşlar ve dpad kontrolü var, oraya bakın. Taktikleri tuşla değiştirirseniz muhtemelen sorununuz hallolur. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Sinan641994 dedi: Xbox Kablosuz Oyun Kumandası | Xbox Oyun sırasında konforu iyileştirmek için tasarlanan modernleştirilmiş Xbox Kablosuz Oyun Kumandasını deneyimleyin. www.xbox.com FC 24'ü D pad(yön tuşları) ile oynamak istiyorum ama bir geçiş tuşu falan da yok, nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarda kontrol kısmında en altta tuşlar ve dpad kontrolü var, oraya bakın. Taktikleri tuşla değiştirirseniz muhtemelen sorununuz hallolur.