sefa3461 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 69 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Bende bilgisayar yok. Onun yerine GeForce NOW kullanmayı düşünüyorum fakat Xbox kolunu kablolu almak kulağa daha iyi gibi geliyor. Eğer kablolu alırsam, resimdeki dönüştürücüyü alsam IPad'da çalışır mı yoksa kablosuz mu almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2023
Bende bilgisayar yok. Onun yerine GeForce NOW kullanmayı düşünüyorum fakat Xbox kolunu kablolu almak kulağa daha iyi gibi geliyor. Eğer kablolu alırsam, resimdeki dönüştürücüyü alsam IPad'da çalışır mı yoksa kablosuz mu almalıyım?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.214 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #2 Çalışır. Artı 0 Eksi
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 6 Kasım 2023 #3 Bağlamanıza gerek yok ki. Kolu bluetooth ile bağlayıp kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.214 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #4 FurkanKutlu dedi: Bağlamanıza gerek yok ki. Kolu bluetooth ile bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş kablolu kol daha ucuz diye onu alayım demiş. Artı 0 Eksi
FurkanKutlu dedi: Bağlamanıza gerek yok ki. Kolu bluetooth ile bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş kablolu kol daha ucuz diye onu alayım demiş.
KS KS sefa3461 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 69 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #5 FurkanKutlu dedi: Bağlamanıza gerek yok ki. Kolu bluetooth ile bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama gecikme fan olurmu birde sürekli pil değiştir fln Artı 0 Eksi
FurkanKutlu dedi: Bağlamanıza gerek yok ki. Kolu bluetooth ile bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama gecikme fan olurmu birde sürekli pil değiştir fln
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 6 Kasım 2023 #6 sefa3461 dedi: Ama gecikme fan olurmu birde sürekli pil değiştir fln Genişletmek için tıkla... Gecikme olmaz. Pil ile uğraşmak istemiyorsanız direkt şarj cihazına bağlayıp kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
sefa3461 dedi: Ama gecikme fan olurmu birde sürekli pil değiştir fln Genişletmek için tıkla... Gecikme olmaz. Pil ile uğraşmak istemiyorsanız direkt şarj cihazına bağlayıp kullanabilirsiniz.
KS KS sefa3461 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 69 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #7 GTX 1060 6GB dedi: Hocam arkadaş kablolu kol daha ucuz diye onu alayım demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam birde belki klavye fln takarım diye düşünüyorum siz benim yerinde olsanız ne yapardınız Artı 0 Eksi
GTX 1060 6GB dedi: Hocam arkadaş kablolu kol daha ucuz diye onu alayım demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam birde belki klavye fln takarım diye düşünüyorum siz benim yerinde olsanız ne yapardınız
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.214 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #8 Klavye falan da takarım diyorsanız kesin kablolu alın. Hepsini kullanırsınız. sefa3461 dedi: Hocam birde belki klavye fln takarım diye düşünüyorum siz benim yerinde olsanız ne yapardınız Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Klavye falan da takarım diyorsanız kesin kablolu alın. Hepsini kullanırsınız. sefa3461 dedi: Hocam birde belki klavye fln takarım diye düşünüyorum siz benim yerinde olsanız ne yapardınız Genişletmek için tıkla...