Xbox gamepad vs DualSense

GameSir kimin bilmiyorum ama Xbox daha mantıklı geliyor.

GameSir kimin bilmiyorum ama Xbox daha mantıklı geliyor.
Xbox kablolu 80hz bluetooth ile 30hz kullanılıyor. Xbox sırf konsol ürünü diye normal fiyatının iki katı vergiyle canım ülkemde. Haketmiyor o parayı. Gamesir Xbox'ın yaptığı her şeyi daha iyi yapıyor.

Şu an en ucuz nereden alırım?

Gamesir daha mantıklı değil mi hocam?

Hocam, DualSense almanızı öneririm; bunu bir arkadaşınızdan değil, kendiniz almanız daha iyi olur. Xbox kontrolcülerinde zamanla tuşlarda bozulmalar yaşanabiliyor. DualSense'de ise bu durum daha az görülüyor. Sanırım adı Europa garantili olan bir model var; böylece herhangi bir sorun olduğunda doğrudan yenisi gönderiliyor. Bana da bir zamanlar hediye edilmişti, oldukça memnun kaldım. Ayrıca, Xbox kontrolcülerinde özellikler sınırlı. DualSense, daha fazla özellikle ve daha temiz bir çalışma performansıyla öne çıkıyor. Bu yüzden DualSense almanız daha iyi olacaktır.

Arkadaşlar uyumluluk sıkıntısı var diyor. İnternette okuduğumda bu tür yeni teknolojik yenilikler bilgisayarda kullanılamıyormuş. Ayrıca xbox'ında garantisi var.

Arkadaşlar uyumluluk sıkıntısı var diyor. İnternette okuduğumda bu tür yeni teknolojik yenilikler bilgisayarda kullanılamıyormuş. Ayrıca Xbox'ında garantisi var.

Bu tamamen sizin tercihiniz; ben almıyorum ama kullandığım süre boyunca hiç sıkıntı yaşamadım. Eğer arkadaş bir sorun yaşadıysa, bunu detaylıca anlatmasını öneririm. Ancak, eğer rahat bir kontrolcü arıyorsanız, kesinlikle Xbox'ı tercih etmelisiniz. Birçok farklı kontrolcü kullandım ve bana en rahat gelen Xbox oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…