Xbox gamepad vs DualShock 5 gamepad

shenkai

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir oyun kolu almayı düşünüyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Bilgisayarımda kullanmak için satın alacağım hemen hemen aynı fiyattalar sizce hangisini almalıyım? Şunu da eklemem gerek ben genel olarak DualShock tarzı kollar kullandım yani joystick yerleri aynı DualShock gibiydi bunu da eklemiş olayım.

Son düzenleme:
Xbox 9.nesil, konsol da olan bütün oyunlara desteği var hem PS hem Xbox oyunlarında çalışıyor. PS ise hem Bluetooth bağlantısında sorun çıkartıyor bazı oyunlar görmüyor enulator ya da başka bir program kullanman gerekebiliyor ve Steam harici eski oyunlarda da sorun çıkartıyor. Tetik hassasiyeti de PC de çalışmıyor.

Xbox şemasındaki controllerlar daha uyumlu ama şu dönemde 9. nesil alınmaz.

Bu attığım onunla aynı fiyat ama daha kaliteli. 9. nesil controlcüler çıkalı 4 sene falan oluyor. Son 1 senede böyle 3. parti çok kaliteli controlcüler çıktı piyasaya.

Bu arada linkte 2 ürün var mümkünse vader 3 pro olanı alın.

Xbox şemasındaki controllerlar daha uyumlu ama şu dönemde 9. nesil alınmaz.

Bu attığım onunla aynı fiyat ama daha kaliteli. 9. nesil controlcüler çıkalı 4 sene falan oluyor. Son 1 senede böyle 3. parti çok kaliteli controlcüler çıktı piyasaya.

Bu arada linkte 2 ürün var mümkünse vader 3 Pro olanı alın.

8BitDo var ki zaten. :d

Bu attığım 8BitDo'dan daha iyi.

Xbox 9. Nesil kullanıyorum tek dezavantajı dediğin gibi Bluetooth, kopma oluyor. Onu da kablo ile bağlayarak çözüyorum. 2,5 senedir sorunsuz kullanıyorum onun dışında. Gamepad bu ne kadar iyi olabilir, daha iyisi PS5 DualSense o da fazla gereksiz iyi.

Xbox 9. Nesil kullanıyorum tek dezavantajı dediğin gibi Bluetooth, kopma oluyor. Onu da kablo ile bağlayarak çözüyorum. 2,5 senedir sorunsuz kullanıyorum onun dışında. Gamepad bu ne kadar iyi olabilir, daha iyisi PS5 DualSense o da fazla gereksiz iyi.
O kadar para verip kablo ile kullanmak gereksiz. Ekstra özellikli gamepad'ler var dediğim gibi o fiyata Şuan attığım bu bütçedeki en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı