mami2811 Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #11 Katipke dedi: Fiyat olarak fena değil hocam ama ben o civarda fantech shooter 3 veya bigbig won gale hall almanızı tercih ederdim konsol için almıyorsanız eğer Genişletmek için tıkla... aldık artık bi kere yapacak bişey yok hocam. @Katipke @xÖTÜKENx Hocam benim anakartımda blutooth yok. Ben gamepadi nasıl bağlayabilirim bilgisiyara?
Katipke dedi: Fiyat olarak fena değil hocam ama ben o civarda fantech shooter 3 veya bigbig won gale hall almanızı tercih ederdim konsol için almıyorsanız eğer Genişletmek için tıkla... aldık artık bi kere yapacak bişey yok hocam. @Katipke @xÖTÜKENx Hocam benim anakartımda blutooth yok. Ben gamepadi nasıl bağlayabilirim bilgisiyara?
xÖTÜKENx Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 750 Yer Türkiye 6 Haziran 2025 #12 mami2811 dedi: Aldık artık bir kere yapacak bir şey yok hocam. @Katipke @xÖTÜKENx hocam benim anakartımda blutooth yok. Ben gamepadi nasıl bağlayabilirim bilgisayara? Genişletmek için tıkla... 8bitdo Ultimate 2C de USB adaptör var kablosuz için çok daha az gecikme süreli. Bluetooth telefon tablet gibi cihazlar için.
mami2811 dedi: Aldık artık bir kere yapacak bir şey yok hocam. @Katipke @xÖTÜKENx hocam benim anakartımda blutooth yok. Ben gamepadi nasıl bağlayabilirim bilgisayara? Genişletmek için tıkla... 8bitdo Ultimate 2C de USB adaptör var kablosuz için çok daha az gecikme süreli. Bluetooth telefon tablet gibi cihazlar için.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.677 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #13 mami2811 dedi: aldık artık bi kere yapacak bişey yok hocam. @Katipke @xÖTÜKENx Hocam benim anakartımda blutooth yok. Ben gamepadi nasıl bağlayabilirim bilgisiyara? Genişletmek için tıkla... TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 318,17 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com İşini görecektir. Xbox gamepad için kullanıyorum.
mami2811 dedi: aldık artık bi kere yapacak bişey yok hocam. @Katipke @xÖTÜKENx Hocam benim anakartımda blutooth yok. Ben gamepadi nasıl bağlayabilirim bilgisiyara? Genişletmek için tıkla... TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 318,17 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com İşini görecektir. Xbox gamepad için kullanıyorum.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.248 Makaleler 3 Çözümler 4 6 Haziran 2025 #14 mami2811 dedi: aldık artık bi kere yapacak bişey yok hocam. @Katipke @xÖTÜKENx Hocam benim anakartımda blutooth yok. Ben gamepadi nasıl bağlayabilirim bilgisiyara? Genişletmek için tıkla... Bt adaptör lazım hocam
mami2811 dedi: aldık artık bi kere yapacak bişey yok hocam. @Katipke @xÖTÜKENx Hocam benim anakartımda blutooth yok. Ben gamepadi nasıl bağlayabilirim bilgisiyara? Genişletmek için tıkla... Bt adaptör lazım hocam