Xbox gamepad X tuşu bozuk

Bynie35

Centipat
Daha fazla  
Geçen sene 9. nesil konsol almıştım sadece F1 oynuyordum ama şu son sıralar X e basınca 2 defa basıyor vites düşürmeyi X te kullanıyorum 5 ten 3'e düşüyor 1 kere basmama rağmen çok fazla olmuyor ama oluyor kutusu falan duruyor garantisi de devam ediyor yollasam düzelir mi? Gönderen var mı hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzelir garantide. İade ediliyorsa o paraya daha iyi bir kol bakabilirsin mekanik tuşları olan.

Vallahi ben DualSense alacaktım piyasada orijinali yok diye Xbox aldım 2.3K ya almıştım 2025'te bitiyormuş garantisi bir ara RT dende yay sesi geliyordu dpadlerdende şıngırtı geliyordu dedikleri kadar güzel kolda değilmiş ama yapacak bir şey yok.

Vallahi ben DualSense alacaktım piyasada orijinali yok diye Xbox aldım 2.3K ya almıştım 2025'te bitiyormuş garantisi bir ara RT dende yay sesi geliyordu dpadlerdende şıngırtı geliyordu dedikleri kadar güzel kolda değilmiş ama yapacak bir şey yok.
Dualsense'te malzeme kalitesi olarak aynı sayılır hatta daha berbat. Bu kollar fiyatını haketmeyen kollar Türkiye'ye konsol ürünü olduğundan %100 vergiyle geliyor. Bütçeni söylersen öneri yapabilirim. İade et bence kolu.

DualSense'te malzeme kalitesi olarak aynı sayılır hatta daha berbat. Bu kollar fiyatını hak etmeyen kollar Türkiye'ye konsol ürünü olduğundan %100 vergiyle geliyor. Bütçeni söylersen öneri yapabilirim. İade et bence kolu.

Vallahi bütçem bunu iade ederlerse 2.3K 1.2K falan koyabilirim en fazla üstüne ama 1 yıl kullandım iade alırlarmıki?

Vallahi bütçem bunu iade ederlerse 2.3K 1.2K falan koyabilirim en fazla üstüne ama 1 yıl kullandım iade alırlarmıki?
Orasını ben bilemem.

Bu kol iyidir. Eğer bütçem 1000 civarı dersen ve çinden almaya okeysen temudan önerebilirim. Bundan iyidir.

Orasını ben bilemem.

Bu kol iyidir. Eğer bütçem 1000 civarı dersen ve Çin'den almaya okeysen Temu'dan önerebilirim. Bundan iyidir.

İade almıyorlarmış şu anda garanti hizmetlerine baktım en fazla yenisiyle değiştirilir yazmışlar.

Geçen sene 9. nesil konsol almıştım sadece F1 oynuyordum ama şu son sıralar X e basınca 2 defa basıyor vites düşürmeyi X te kullanıyorum 5 ten 3'e düşüyor 1 kere basmama rağmen çok fazla olmuyor ama oluyor kutusu falan duruyor garantisi de devam ediyor yollasam düzelir mi? Gönderen var mı hiç?
Garantiye gönderin gerekli testler yapılır bir sorun varsa düzeltir. Tabi sizden kaynaklı ise tamir ücreti isteyebilirler . ( Garanti firmasına göre değişiyor ama müşteri hatalı ürünleri ücretsiz tamir edenlerde var.)

Garantiye gönderin gerekli testler yapılır bir sorun varsa düzeltir. Tabii sizden kaynaklı ise tamir ücreti isteyebilirler. ( garanti firmasına göre değişiyor ama müşteri hatalı ürünleri ücretsiz tamir edenlerde var.)

Forumda açılan konulara baktım ilk gönderilenlerin hepsini yenisiyle değişmişler neredeyse RT'ye basınca kabak gibi yay sesi duyuluyor zaten yüksek ihtimal benimkini de yenisiyle değişirler ama yollamaya üşendim süreç biraz uğraştırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı