S SK4RTIX Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:50 #1 Yaklaşık 1 hafta önce aldığım Xbox Series S cihazımın gamepadinde gözle fark edilebilir küçük bir gecikme var. Neden olur? Nasıl düzeltebilirim?
Yaklaşık 1 hafta önce aldığım Xbox Series S cihazımın gamepadinde gözle fark edilebilir küçük bir gecikme var. Neden olur? Nasıl düzeltebilirim?
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 836 Perşembe 00:06 #2 Güncelleştirmeyi denedin mi? Yakın zamanda bi problemin çözüldüğünü hatırlıyorum ama detayı aklıma gelmedi şimdi
Güncelleştirmeyi denedin mi? Yakın zamanda bi problemin çözüldüğünü hatırlıyorum ama detayı aklıma gelmedi şimdi
S SK4RTIX Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:14 #3 Xbox'ın kendisine gelen güncelleştirmeyi diyorsan yaptım ama gamepadlere özel güncelleştirme var mı bilmiyorum.
Xbox'ın kendisine gelen güncelleştirmeyi diyorsan yaptım ama gamepadlere özel güncelleştirme var mı bilmiyorum.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 836 Perşembe 10:40 #4 SK4RTIX dedi: Xbox'ın kendisine gelen güncelleştirmeyi diyorsan yaptım ama gamepadlere özel güncelleştirme var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Xbox'ta nasıl işliyor bilmiyorum, belki kontrolcü- sistem birlikte güncelliyordur. Ama kontrolcü de güncelleme alıyor, ben pc de yapıyorum ara ara.
SK4RTIX dedi: Xbox'ın kendisine gelen güncelleştirmeyi diyorsan yaptım ama gamepadlere özel güncelleştirme var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Xbox'ta nasıl işliyor bilmiyorum, belki kontrolcü- sistem birlikte güncelliyordur. Ama kontrolcü de güncelleme alıyor, ben pc de yapıyorum ara ara.
S SK4RTIX Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 11:32 #5 Mugen_ dedi: Xbox'ta nasıl işliyor bilmiyorum, belki kontrolcü- sistem birlikte güncelliyordur. Ama kontrolcü de güncelleme alıyor, ben pc de yapıyorum ara ara. Genişletmek için tıkla... Güncellemelere baktım ama bulamadım.
Mugen_ dedi: Xbox'ta nasıl işliyor bilmiyorum, belki kontrolcü- sistem birlikte güncelliyordur. Ama kontrolcü de güncelleme alıyor, ben pc de yapıyorum ara ara. Genişletmek için tıkla... Güncellemelere baktım ama bulamadım.