Merhaba arkadaşlar 2. el bir Xbox gamepadi almak istiyorum. Alacağım yer kol tamiri falan yapan bir yer ve gamepad piyasa fiyatının biraz altında. Sizce adam gamepadin içindeki parçaları çakmalarıyla değiştirmiş olabilir mi?
Adam 6 ay mağaza garantisi veriyo ama büyük ihtimalle aynı fiyata güvendiğim başka bir yerden 9. nesil yerine 8. nesil alacağım.Guvenilir bir yer degilse alma.
Adam 6 ay mağaza garantisi veriyor ama büyük ihtimalle aynı fiyata güvendiğim başka bir yerden 9. nesil yerine 8. nesil alacağım.
Bütçem ile alabileceğim sıfır gamepad sayısı az ve daha önceden Playstation 3 ve 4 aldığım bir yerden alacağım. Arkadaşım küçükken 2 kere Playstation 3'ümü düşürmüştü ikisinde de yardımcı olmaya çalışmışlardı. O yüzden bir sıkıntı çıkacağını sanmam çıksa bile yardımcı olurlar.Ben gamepadlerin sıfır alınması taraftarıyım ya bütçe artıp sıfır alın ya da almayın drift olsa parça çalınsa elinde patlar garanti yok bir şey yok.
Bütçem ile alabileceğim sıfır gamepad sayısı az ve daha önceden PlayStation 3 ve 4 aldığım bir yerden alacağım. Arkadaşım küçükken 2 kere PlayStation 3'ümü düşürmüştü ikisinde de yardımcı olmaya çalışmışlardı. O yüzden bir sıkıntı çıkacağını sanmam çıksa bile yardımcı olurlar.
Arkadaşlar gerçekten çalınıyormuş ya da bozuk olanlar değiştiriliyormuş. Bahsettiğim yerde satılan 9. nesil Daystrike Camo'nun analogları siyah ama normalde kırmızı olması lazım.Merhaba arkadaşlar 2. el bir Xbox gamepadi almak istiyorum. Alacağım yer kol tamiri falan yapan bir yer ve gamepad piyasa fiyatının biraz altında. Sizce adam gamepadin içindeki parçaları çakmalarıyla değiştirmiş olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.