A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Aile paylaşımı nasıl yaparım? Ayrıca paylaşım yaptığım kişi ve ben aynı anda online oynayabilir miyiz?
Aile paylaşımı nasıl yaparım? Ayrıca paylaşım yaptığım kişi ve ben aynı anda online oynayabilir miyiz?
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 Aynı kütüphaneden farklı oyunlara erişebiliyorsunuz. Örneğin kardeşim Game Pass'den bir oyun oynarken ben xCloud veya başka PC'den aynı hesaptan başka bir oyun oynayabiliyorum.
Aynı kütüphaneden farklı oyunlara erişebiliyorsunuz. Örneğin kardeşim Game Pass'den bir oyun oynarken ben xCloud veya başka PC'den aynı hesaptan başka bir oyun oynayabiliyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Konuda anlatım var. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net
Konuda anlatım var. Xbox Live ve Gamepass kardeşliği Kuzenimle Xbox alacağız fakat Xbox Gamepass ve Live kardeşliği yapmak istiyoruz. Bunlar yapılabilir mi yapılırsa nasıl, bilgilendirir misiniz? www.technopat.net