Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 Merhaba ben yanlışlıkla PC için Xbox'u almışım. Düzeltip Ultimate'e geçeyim dedim ikisi de 6 TL idi. 12 TL çekti kartımdan. Nasıl iptal edebilirim?
Merhaba ben yanlışlıkla PC için Xbox'u almışım. Düzeltip Ultimate'e geçeyim dedim ikisi de 6 TL idi. 12 TL çekti kartımdan. Nasıl iptal edebilirim?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 9 Eylül 2020 #2 Uygulama ve oyunlarda para iadesi alma - Microsoft Desteği Microsoft'tan satın alınan ürünler için para iadesi veya değişim almayı öğrenin. support.microsoft.com
Uygulama ve oyunlarda para iadesi alma - Microsoft Desteği Microsoft'tan satın alınan ürünler için para iadesi veya değişim almayı öğrenin. support.microsoft.com
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #3 nih dedi: Uygulama ve oyunlarda para iadesi alma - Microsoft Desteği Microsoft'tan satın alınan ürünler için para iadesi veya değişim almayı öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... 2-2,5 ay ultimate pass var gözüküyor şu an. Gerçekse sorun yok. Doğru mudur_ 15.11.2020 de yenilenecekmiş.
nih dedi: Uygulama ve oyunlarda para iadesi alma - Microsoft Desteği Microsoft'tan satın alınan ürünler için para iadesi veya değişim almayı öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... 2-2,5 ay ultimate pass var gözüküyor şu an. Gerçekse sorun yok. Doğru mudur_ 15.11.2020 de yenilenecekmiş.