Arkadaşlar benim de başıma gelmişti ellemedim. Kendi kendine askıya alındı askıya alınana kadar oynayın xd.
Elleme önerisini Microsoft müşteri hizmetlerinden aldım bu arada. Rastgele değil yani.
Arkadaşlar benim de başıma gelmişti ellemedim. Kendi kendine askıya alındı askıya alınana kadar oynayın xd.
Elleme önerisini Microsoft müşteri hizmetlerinden aldım bu arada. Rastgele değil yani.
Arkadaşlar gamepass aboneliğim dün itibariyle kapatıldı. Parayı ödemedim bekledim sonuç olarak sistem kendisi kapattı. Ama erkek adam akıllanır mı güzel oyun çıkarsa yine alırım.
Arkadaşlar Gamepass aboneliğim dün itibariyle kapatıldı. Parayı ödemedim bekledim sonuç olarak sistem kendisi kapattı. Ama erkek adam akıllanır mı güzel oyun çıkarsa yine alırım?
Arkadaşlar Gamepass aboneliğim dün itibarıyla kapatıldı. Parayı ödemedim bekledim sonuç olarak sistem kendisi kapattı. Ama erkek adam akıllanır mı güzel oyun çıkarsa yine alırım?
Kusura bakmayın yeniden hortlatacağım konuyu ama bende de şu an iptal olmuyor ve 14, 99 vadesi geçen fatura gösteriyor. Şimdi bekleyince kendiliğinden iptal olacak mı yoksa bu ücreti ödeyip öyle mi kapatmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
Kusura bakmayın yeniden hortlatacağım konuyu ama bende de şu an iptal olmuyor ve 14, 99 vadesi geçen fatura gösteriyor. Şimdi bekleyince kendiliğinden iptal olacak mı yoksa bu ücreti ödeyip öyle mi kapatmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
Şu andan itibaren otomatik ödemeyi iptal et. Fatura ödenmeyince kendi kendine iptal olur. Tabii ben İninal kart gibi kartlardan bahsediyorum.
-Geç cevap ama belki başka birinin işine yarar :/