Xbox Gamepass Ultimate Başka Bir Ödeme Yöntemi Deneyin

GlitcH76

Centipat
Ben Xbox Gamepass Ultimate almak istiyordum fakat 7 kart denememe rağmen olmuyor hata:

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,8 KB · Görüntüleme: 107
Kredi kartı ise limitini, yurtiçi ve yurt dışı alışverişe açık olma durumunu kontrol edin. Banka kartı ise her banka kartını her sitede kullanamıyorsunuz. Başka bir banka kartı deneyebilirsiniz. Yedi kart denedim olmuyor yazdığınıza göre hesabınız kilitlenmiş olabilir güvenlik amaçlı. "Xbox Support" adresinden "abonelik ve faturalandırma" başlığını seçip iletişime geçin. @GlitcH76

Son düzenleme:
Hocam, hesap ayarlarından ödeme yöntemine ekleyip deneyin.

Kredi kartı ise limitini, yurtiçi ve yurt dışı alışverişe açık olma durumunu kontrol edin. Banka kartı ise her banka kartını her sitede kullanamıyorsunuz. Başka bir banka kartı deneyebilirsiniz. Yedi kart denedim olmuyor yazdığınıza göre hesabınız kilitlenmiş olabilir güvenlik amaçlı. "Xbox Support" adresinden "abonelik ve faturalandırma" başlığını seçip iletişime geçin. @GlitcH76
pekala deneyeceğim
tamam deniyim
olmadı :(

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, geçmişte yaşadığınız sıkıntıyı bugün yaşadım. Eğer Microsoft hesabı dışında bir mail adresi ile giriş yaptıysanız problem yaşamış olabilirsiniz. Microsoft hesabı (Hotmail) ile giriş yapıp işlemi gerçekleştirebildim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı