Y YunusG. Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 81 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #1 Xbox Game Pass sahibiyim. Arkadaşımla A Way Out oynamak istiyorum ama oyunu açtığımda trial versiyon olarak gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Xbox Game Pass sahibiyim. Arkadaşımla A Way Out oynamak istiyorum ama oyunu açtığımda trial versiyon olarak gözüküyor.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 22 Haziran 2021 #2 YunusG. dedi: Xbox Game Pass sahibiyim. Arkadaşımla A Way Out oynamak istiyorum ama oyunu açtığımda trial versiyon olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... EA Desktop kullaniyorsunuz degil mi? Artı 0 Eksi
YunusG. dedi: Xbox Game Pass sahibiyim. Arkadaşımla A Way Out oynamak istiyorum ama oyunu açtığımda trial versiyon olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... EA Desktop kullaniyorsunuz degil mi?
KS KS Y YunusG. Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 81 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #3 methz dedi: EA Desktop kullaniyorsunuz degil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Shuard Kilopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #4 Hocam ben de Game Pass aldım arkadaşla A Way Out oynayacağız. Bu sorunu çözdünüz mü acaba? 20 GB oyunu yüklediğimde trial olarak mı açılır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Hocam ben de Game Pass aldım arkadaşla A Way Out oynayacağız. Bu sorunu çözdünüz mü acaba? 20 GB oyunu yüklediğimde trial olarak mı açılır?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 8 Temmuz 2021 #5 Shuard dedi: Hocam ben de Game Pass aldım arkadaşla A Way Out oynayacağız. Bu sorunu çözdünüz mü acaba? 20 GB oyunu yüklediğimde trial olarak mı açılır? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabinizla EA Play hesabinizin bagli olduguna eminseniz (Ki yapmak zor gercekten) bir sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Shuard dedi: Hocam ben de Game Pass aldım arkadaşla A Way Out oynayacağız. Bu sorunu çözdünüz mü acaba? 20 GB oyunu yüklediğimde trial olarak mı açılır? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabinizla EA Play hesabinizin bagli olduguna eminseniz (Ki yapmak zor gercekten) bir sorun olmaz.